Bitcoin (BTC)

Borsalara Devasa Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) Aktarımları Başladı!

Kripto piyasasında son günlerde pozitif bir havanın olduğu su götürmez bir gerçek. Bugün itibariyle 21 bin dolar direnç seviyesini zorladığı görülen lider kripto para birimi, yükselişine kademeli bir şekilde devam ediyor.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan WhaleAlert’in aktardıklarına göre ise son saatlerde borsalara  devasa Bitcoin aktarımları başladı.

Soğuk cüzdanlardan satış yapmak için borsalara BTC aktarımı gerçekleştiren balinalar, Bitcoin‘in 21 bin dolar seviyesini geçmesini istemediği dikkat çekiyor.

Borsalara Ethereum Aktarımları Devam Ediyor!

Bir zincir içi veri analisti olan Santiment‘in paylaştığı grafiklere göre son günlerde kripto para borsalarına 22 binden fazla Ethereum aktarılmış durumda.

Yaşanan bu minik yükselişlerde dahi bu denli büyük aktarımların gerçekleşiyor olması, balinaların kripto piyasasının yükselmesini istemediği anlamını taşımakta.

Küresel piyasalar kritik bir süreçten geçerken, kripto para birimlerinin borsalardan ayrışması beklenmekte. Enflasyon karşıtı bir varlık olan Bitcoin‘in ise enflasyon karşısında eziliyor olması yatırımcıları üzmeye devam ediyor.

Bitcoin 21 Bin Dolardan Düşüşe mi Başlıyor?

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, gerçekleştirdiği Bitcoin tahminleri ile sektörün gündeminde yer alıyor.

Bitcoin‘in bugün itibariyle 21 bin dolara kadarki yükselişini bir boğa tuzağı olarak tanımlayan başarılı analist, bu seviyelerden lider kripto para biriminin tekrardan düşüşe geçmesini beklemekte.

Halen 21 bin dolar direnç seviyesini aşamayan BTC, ilerleyen saatlerde yükselişlerine devam edebilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin’in Düşüşleri, Bu Altcoin’leri Çökertti! Alım Fırsatı Var mı?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

06.03.2024 - 00:20

Bitcoin Borsası Binance, Yakında Bu 8 Altcoin’i Listeleyebilir!

Kripto para yatırımcıları piyasada en sert yükselişleri yaşayabilecek altcoin'leri araştırmaya devam ediyor. Şuan itibariyle Bitcoin'in…

05.03.2024 - 23:42

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Dur Durak Bilmiyor! Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe bugün özelinde satıcıların fazlasıyla baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin…

05.03.2024 - 22:47

CoinEx 1. Marka Videosu Yayınlandı: Bitcoin Yarılanması ve “Az, Daha Fazladır” Felsefesinin Yorumlanması

Dünyanın önde gelen borsalarından CoinEx, bu yıl merakla beklenen Bitcoin Halving’e (Bitcoin Yarılanması) geri sayım…

05.03.2024 - 22:31

Binance, Yüklü Bitcoin (BTC) Transferleri Öncesi Yatırımcıları Uyarıyor!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların fiyat hareketlerini doğrudan etkileyebiliyor. Kripto…

05.03.2024 - 22:06

Selcoin: Bitcoin’deki (BTC) Son Düşüşler Bir Silkeleme Hareketi!

Kripto para sektöründe kritik saatler devam ediyor. Son süreçte kripto yatırımcıları lider kripto para birimi…

05.03.2024 - 21:16