Haberler

Bloomberg Analisti Mike McGlone: Bitcoin (BTC) 100.000 Dolara Gidiyor!

Bloomberg ‘in baş ekonomisti ve analisti Mike McGlone, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine 100.000 doların üzerine çıkmasına neden olacak nedenleri, Twitter adresinden paylaştı.

Mike, ABD Devleti’nin keipto paralar üzerinde hakimiyetini artırdığını söylüyor. Ve en önemli nedenleri sıralıyor. ABD’nin ekonomide Çin’e karşı koyma ve kripto para varlıkları için uygun regülasyonlarını yapmasının yanı sıra Bitcoin vadeli ETF işlemlerini kabul etmesini büyük etken olarak görüyor.

Bugün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Bitcoin vadeli işlem ETF’sine onay vermesi, BTC’nin 100.000 dolara gitmesi için bir neden olarak görülüyor.

Mike McGlone, Bitcoin ETF’leri için 2013 yılından beri girişimlerde bulunulmaktaydı, kabul edilmesi ile kripto sektörü için tarihi bir adım atıldığını vurguluyor.

McGlone, 2010 yılında Bitcoin’in 100.000 dolar olma olasılığı ile ilgili bir twitini tekrar paylaşarak hatırlatma yaptığı da görülmekte.

FED tarafından sürekli karşılıksız USD basılması ve enflasyon oranlarının patlak vermesi, insanları güvenli bir linan arayışına itti ve Bitcoin’e yöneldiler. Bu durum BtC’nin 100.000 doların üzerine çıkmasında etkili olabilir.

Bitcoin’e özel tanımlanmış resmi Twitter hesabı ise Bitcoin vadeli işlem ETF’lerinin onaylanması ile BTC’nin 300.000 dolar seviyesine gidebileceğini öngörüyor. Bu hesabı yöneten kişiler altın ETF’sinin kabul edilmesi ile birlikte altın fiyatlarının beş kat arttığına dikkat çektiler.

Ayrıca, ne şekilde olursa olsun ETF işlemlerinin onaylanması, Bitcoin fiyatına çok büyük olumlu etkisi olacağını inaıyorlar.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16