Altcoin

BitMart Borsası, Telafi Ödülleriyle Dönüyor!

4 Aralık tarihinde hack saldırıları alarak bir çok kripto para yatırımcısını mağdur eden BitMart borsası, tekrardan kullanıma açılıyor. 200 milyon dolar değerindeki kripto parayı çalan hackerlardan hala yeni bir haber alınamadığı bilgisini de ayrıca aktaralım.

BitMart borsasının CEO’su olan Sheldon Xia, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunarak borsanın tekrardan kullanıma açıldığını vurguladı.

“Tüm emirlerin para yatırma ve çekme işlevi, güvenlik testi ve dahi halka açık olan zincir geliştirmelerinin kurtarılması için çabalıyoruz.

Merak etmeyin, ilerliyoruz, güvenlik her zaman birinci öncelik olacak.”

Güvenliğin her zaman birinci öncelik olacağını söyleyen ünlü CEO Bitcoin, Ethereum ve Solana para yatırma adreslerini en başından itibaren değiştireceklerini söyleyerek, yatırımcıların güvenini kazanmaya çalışıyor.

BitMart borsasında işlem yapmaya devam eden okurlarımız, borsadan çıkış yaparak adres değişimlerini güncelleyip yeni ve değiştirilmiş adreslerini alabilirler.

Borsadan çalınan kripto paraların arasında en çok Shiba Inu dikkat çekmeye devam ediyor. Hackerların en çok Shiba Inu çalması, SHIB’de bir satış baskısı oluşturmaya ve fiyatın yükselmesine engel oluyor gibi gözükmekte.

Bir çok Shiba Inu yatırımcısının tepki gösterdiği BitMart borsası yatırımcıları tekrardan kendi borsalarına çekebilmek için “sadakat ödülü” adı altında borsada işlem yapmaya devam eden kullanıcılara 1 milyon adet BMX dağıtacak.

Bu ödül dağıtımına katılmak isteyen okurlarımızın 10 Aralık günü alınması düşünülen ekran görüntülerine kadar borsada USDT tutmaları ve en az 1 kere bu USDT’ler ile ticaret yapmaları gerekiyor.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51