Altcoin

Bitcoin’in Yükselişlerinde Bu 2 Altcoin Ralliyi Başlattı!

Lider kripto para birimi bu hafta itibariyle yükseliş yaşadığı göze çarpıyor. Her ne kadar Bitcoin kripto sektöründe yeni bir boğa sezonu başlatacak kadar yükselmemiş olsa da, yine de değer kazanması yatırımcıları umutlandırmakta.

Bitcoin‘in yükselişleri esnasında ise son günlerde metaverse ürünleri güzel tepkiler vermeyi başardığı görülüyor. META’nın satın alım iddiası bu ürünlerin yükseliş yaşamasını sağlasa da, bu 2 altcoini geçemedikleri dikkat çekmekte.

CoinMarketCap verilerine göre, bu hafta itibariyle Polygon ve Shiba Inu sert bir şekilde yükseliş yaşadı. Haftanın en çok yükselen bu 2 ismini gelin biraz daha yakından inceleyelim:

MATIC İçin Son Durum Ne?

Haberimizin yazıldığı esnada 0.58 dolar seviyelerinden işlem gören MATIC, son süreçte ise yüzde 100’den fazla değer kazandığı görülüyor.

An itibariyle kritik bir direnç seviyesini aşamayan Polygon ilerleyen günlerde 0.65 doları geçememesi halinde düşüş yaşamaya başlayabilir.

Popüler altcoin için olası düzeltme seviyelerinin 0.50 dolar desteği olduğu görülmekte. Bu seviyenin altına sarkması şimdilik beklenmeyen MATIC, yatırımcılarına kazandırmaya devam edebilir.

Shiba Inu İçin Son Durum Ne?

Kripto piyasasının popüler meme coinlerinden bir tanesi olan Shiba Inu bu hafta itibariyle çok sert bir şekilde yükseliş yaşadı.

Birçok yatırımcının takibinde olan SHIB ilerleyen günlerde 0.00001214 dolar direncini aşması halinde yükselişlerine devam edebileceği gibi bu seviyenin aşılamaması ise 0.00001000 dolar desteğine bir düzeltme yaşanmasına neden olabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’leri Sert Düşüşler Yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta itibariyle kripto para sektörünün ana gündem maddelerinden bir tanesi haline dönüşen ERC-404 altcoin'leri,…

12.02.2024 - 12:00

DİKKAT: Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan Loopring (LRC), son saatlerde…

12.02.2024 - 10:57

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18