Borsa

Bitcoin’in Düşüşü, Binance’deki Bu Altcoin’leri Çökertti! İşte Fırsat..

Kripto para sektöründe bugün itibariyle sert düşüşler yaşandı. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son 24 saat içerisinde yüzde 2’lik bir düşüş dahi yaşamamış olsa da, altcoin‘lerde kayda değer değer kayıpları meydana geldi.

Bugün itibariyle altcoin’lerdeki bu düşüşlerin ana nedeninin ise Bitcoin dominans tablosu olduğu görülüyor. Günlerdir durmaksızın yükselen BTC dominansı, Bitcoin’in düşüşe geçtiği dönemlerde altcoin’lerde çöküş getiriyor.

Geçtiğimiz süreçte altcoin’lerin Bitcoin’lerin yükselişlerine ayak uydurmasını engelleyen BTC dominans tablosu, bugünde birçok kripto yatırımcısının zarar etmesine neden oldu.

Her ne kadar sektörde son 24 saat içerisinde yüzde 30’dan dahi fazla düşüş yaşayan altcoin bulunsa da, bu ürünlerin Binance‘de listelenmediği görülüyor. Binance’de bugün en büyük düşüşü Filecoin (FIL) yaşadı.

Son 24 saat içerisine yüzde 15’den fazla değer kaybeden FIL, güncellemeler ile birlikte yaşadığı yükselişlerin önemli bir kısmını kaybetmiş gibi gözüküyor.

Filecoin haricinde aşağıda yer alan altcoin’lerde bugün kayda değer düşüşler yaşadı:

“ldo, rıf, ren, bnx, ygg ve mkr”

Önümüzdeki günlerde ise lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişe geçmesi ve BTC dominans tablosunun düşüş yaşaması, yukarıdaki listede yer alan altcoin’lerin ciddi sıçramalar yapmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09