AltcoinBitcoin'i Çökerten Do Kwon, Kaçak Olduğunu Reddediyor!

Bitcoin’i Çökerten Do Kwon, Kaçak Olduğunu Reddediyor!

Do Kwon kaçak mı?

Takip et

Geçtiğimiz aylarda Terra ekosisteminin ve başta Bitcoin olmak üzere kripto para sektörünün çökmesinde büyük bir rol oynadığı tahmin edilen kurucu Do Kwon, son günlerde tekrardan sektörün gündeminde yer alan isimlerden bir tanesi olduğu görülüyor.

Güney Kore mahkemelerinin çabaları sonucu dünyanın dört bir yanında “kırmızı bülten” ile aranmaya başlayan Kwon, her ne kadar kaçak değilim diyor olsa da, devlet yetkilileri ile görüşmeyi reddediyor.

Bugün itibariyle Interpol’un azılı suçlular listesine giren Terra kurucusu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile birlikte kaçak olduğunu reddetmeye devam etmekte.

Bir yatırımcının “nerede saklıyorsun?” sorusuna, “şu anda oturma odamda kod yazıyorum” şeklinde cevaplayan Do Kwon, Interpol’un “kırmızı bültenine” eklenmesi hakkında ise şu sözleri paylaştı:

“kırmızı bültene eklendiğim iddia edilmesine rağmen benimle bir bilgi paylaşılmıyor.”

“Interpol’ün resmi web sitesinde ismimi aradım ve hiçbir şey çıkmadı.”

Her ne kadar Do Kwon’un aktardıkları bir nebze doğru olsa da, Interpol sisteminin şimdilik güncellenmediği ve Terra kurucusunun da bu açık üzerine sektörü manipüle ettiği tahmin edilmekte.

Bir yatırımcının ise “vay canına, kibriniz şaşırtıcı.” şeklinde tweet’ine Kwon şu sözlerle cevap verdi:

“Kelimenin tam anlamıyla, herkese açık bir internet arama sorgusunun sonuçlarını iletiyorum.”

“Bunun hangi kısmının kibir taşıdığından emin değilim Belki gözlemci önyargısı?”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

1 Yorum

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz