Analiz

Bitcoin’i Çökerten Bu Altcoin’in Patlama Yaşaması Bekleniyor!

Kripto para sektöründe son kapitülasyon evresini her ne kadar FTX‘in iflası başlatmış olsa da, FTX’den önce dikkat çekici bir olay daha yaşanmıştı. Kripto para sektörünün en büyük projelerinden bir tanesi olan Terra Luna‘nın sıfırlanması, Bitcoin‘in 30 bin dolardan 18 bin dolara düşmesine neden oldu.

Terra Luna ile birlikte yatırımcıların kripto para sektörüne olan güveni devasa miktarda zedelendi. Şuan itibariyle yatırımcıların hiçbir borsaya yada projeye körü körüne güvenmedikleri görülebiliyor.

Türk kripto para yatırımcıları ise devasa bir çöküş yaşayan Terra ekosistemine halen güveniyor. Terra Classic (LUNC) satın alan Türkler, bu üründe bir yükseliş beklemekte.

Haberimizin yazıldığı esnada 0.0001452 dolar seviyelerinden işlem gören LUNC, kritik bir destek noktasından tepki almayı başardı.

0.00012 dolar desteğinden yüzde 20’lik bir yükseliş yaşayarak tekrardan major düşen trendine ulaşan Terra Classic’in, ilerleyen günlerde volatil hareketler sergileyeceği tahmin edilmekte.

Terra Classic’i günlük grafik üzerinde incelediğimizde düşen trendinden kabaca 4 kez reddedildiği görülmekte. Bu trendin hacimli bir şekilde kırılması ise LUNC’de sert yükselişler getirebilir.

Düşen trendin kırılması halinde kısa bir süre içerisinde 0.0001937 dolar noktasına kadar yükselmesi beklenen LUNC, ilerleyen günlerde şuan bulunduğu seviyelerden yüzde 30’luk bir yükseliş yaşayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Crypto Kemal’in Ninjaları, Yatırımcısına Yüklü Kazanç Getirdi! İşte Son Durum..

Kripto Türkiye'nin en büyük NFT koleksiyonu olan Ninja Squad, bugün itibariyle NFT gündemine oturmuş durumda.…

18.02.2024 - 16:23

Lazarus Hack Grubu, Çaldıkları Bitcoin ve Altcoin’leri Hangi Platformda Aklıyor?

Başarılı bir analitik şirketi olan Chainalytics yıllık raporunda, Kuzey Koreli Lazarus Hack grubundaki bilgisayar korsanlarının…

18.02.2024 - 15:46

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32