Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de Tehlike Geçti: Ünlü Analistler BTC’yi Yorumluyor!

Bitcoin’de sert çöküşler gelmeye devam ederken yatırımcıların yakından takip ettiği analistler ise yatırımcıları panik ve korku satışı yapmamaları konusunda uyarmaya devam etmekte.

Hadi gelin birlikte yatırımcıların yakından takip ettiği kripto para analistlerinin, Bitcoin’in gerçekleştirdiği bu son düşüş ardından yaptıkları analizlere birlikte göz atalım:

“Düşüşler Artık Piyasa Yapıcılara Bile Yaramaz”

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Kripto Poyraz, takipçilerine Bitcoin’de dip seviyelere çok yaklaştığımızı söylüyor. Bitcoin’de halen sert yükselişler bekleyen başarılı analist, GlassNode verilerini yorumladı.

GlassNode analistlerinin paylaştığı verileri yorumlayan Kripto Poyraz, düşüşlerde artık borsaların eski günlere nazaran daha az kazandığını vurgulayan başarılı analist, bu seviyelerden düşüşlerin artık piyasa yapıcılara dahi yaramayacağını söylüyor.

“Günlük Mum’un Kapanışını Beklememiz Gerek”!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği isimlerden bir tanesi olan Matthew Hayland, kripto piyasasının bir karar vermeden önce günlük kapanışın beklenmesi gerektiğini vurguluyor.

Günlük mum kapanışının 39.500 – 40.000 dolar üzerinde olması durumunda bu yaşananlar hareketleri “likidite avı” olarak tanımlayacağını söyleyen başarılı analist, böyle bir kapanış ardından sert bir ralli başlamasını bekliyor.

“Dip Geldi, Artık Yükseliş Vakti”!

Yatırımcılar çok fazla bilmediği bir isim olan “Decodejar” kullanıcı adına sahip olan Steve ile analizlerimize devam edelim. Yatırımcılar Decodejar’ın ismini her ne kadar duymasa da, Steve başarılı tahminleriyle göz dolduruyor.

Grafiği üzerindeki Eliot etki dalgaları sayımına göre 37.834 dolar seviyelerine kadar bir iğne beklediğini açıklayan Steve, geçtiğimiz saatlerde böyle bir iğnenin gelmesiyle beraber tahminleri nokta atışı gerçekleşmiş oldu.

Bu seviyede Eliot’un 5. dalgasını tamamlayacağımızı vurgulayan Steve, bu seviyelerden sonra artık ayı trendinin kendisini boğa rallisini bırakacağını söylüyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alını

Yorumları Göster

En Son Yazılar

SON DAKİKA: TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, Görevden Affını İstedi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanı Hafize Gaye Erkan, görevden…

02.02.2024 - 22:14

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’den Özür Diledi, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde gündeme gelmeye devam…

02.02.2024 - 22:09

SON DAKİKA: Binance’de Listeli Bu Altcoin, Microsoft İşbirliğini Duyurdu!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Aptos…

02.02.2024 - 21:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu 29 Altcoin Paritesini Marjinde Listeliyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto varlıkların…

02.02.2024 - 21:00

META/Facebook Resmen Uçuşa Geçti! Metaverse Altcoin Rallisi mi Geliyor?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe daha çok yatay bir trend hakim olsa da, geleneksel finans…

02.02.2024 - 19:50

Binance’in Son Altcoin Listelemesinde Şüpheli Bir İşlem Var! İşte Ayrıntılar…

Dev kripto para borsası Binance, bugün itibariyle Pyth Network (PYTH) isimli altcoin‘i listeleme kararı aldı. Daha önce bu altcoin'i…

02.02.2024 - 18:44