Gündem

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’a Çevrildi! Konuşma Saat Kaçta?

Küresel piyasalarda tekrardan sancılı bir günün geçtiği görülüyor. Uzun bir süredir beklenen yükselişi yaşayamayan ABD borsaları, bugün itibariyle tekrardan düşüş yaşamaya başladı.

Lider kripto para birimi Bitcoin‘de (BTC) bu düşüşlerden etkilendiği görülüyor. Zor bir süreçten geçen BTC halen toparlanamadı.

Bugünün gündem maddesi ise yine Amerikan Merkez Bankası (FED) başkanı Jerome Powell olacak. Bu gece itibariyle TSİ 21.00’da “FED Listens” isimli konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirecek olan Powell, borsaları ve kripto para birimlerini etkileyebilir.

Şimdilik bu konferans esnasında Jerome Powell’ın pandeminin ekonomiye olan etkileri hakkında konuşacağı aktarılmış olsa da, enflasyon, faiz ve resesyon üçgenine de değinmesi bekleniyor.

21 Eylül tarihindeki konuşması sonrası piyasalarda büyük bir düşüşün yaşanmasına neden olan Powell, bugün itibariyle yapacağı konuşmasında ise biraz daha güvercin açıklamalara yer vermesi bekleniyor.

FED başkanı Jerome Powell’ın konuşmasının uzun sürmeyeceği tahmin edilmekte. Açılış konuşması gerçekleştirecek olan Powell, TSİ 21.00’ın ardından piyasalarda sert hareketlerin yaşanmasına neden olabilir.

Web sitemiz ve Twitter hesabımız üzerinden Jerome Powell’ın açıklamaları canlı olarak Türkçe bir şekilde siz okurlarımıza aktarılacaktır.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Dev Kripto Yatırımcısı Elindeki PEPE’leri Sattı, SHIB, MANA, SAND ve Bu Altcoin’den Satın Aldı!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini…

01.03.2024 - 16:08

Bir Kripto Balinası, Ethereum’da (ETH) Kar Realizasyonu Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte çok sert yükselişler yaşandı. Son birkaç hafta itibariyle lider kripto…

01.03.2024 - 15:11

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Token Takası İşlemini Tamamladı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Popüler borsa bugün itibariyle PlayDapp…

01.03.2024 - 13:53

Dogecoin (DOGE) Boğası Elon Musk, Bu Altcoin’in Kurucusuna Dava Açtı!

Son gelen bilgilere göre dev iş insanı Elon Musk, sözleşme ihlali nedeniyle OpenAI CEO'su ve…

01.03.2024 - 12:39

2010 Yılında Bitcoin Satın Alan Tüccar Harekete Geçti! BTC Satışı mı Yapacak?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 15 yıl özelinde finans piyasalarına resmen damga vurdu.…

01.03.2024 - 12:16

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu! İşte Ayrıntılar..

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Popüler borsa bugün…

01.03.2024 - 11:06