Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de Bu Seviye de Kırılırsa, Piyasa Uzun Bir Süre Toparlanamayabilir!

Dünyada çok büyük bir ekonomik kriz yaşanmakta. Bu kriz sebebiyle ise çöküş yaşayan ABD borsaları, Bitcoin ve kripto paralarında beklenmedik derecede yüksek değer kaybına uğramasına neden oldu.

Son saatlerde balinaların satış için BTC aktarımlarına başlamasının ardından tekrar bir çöküş daha yaşayan lider kripto para birimi, an itibariyle 18.600 dolar seviyelerine kadar gerilediği görülüyor.

Her ne kadar şuan itibariyle bir bullish patern olarak görülen boğa kaması formasyonu oluşturmuş olsa da, ilerleyen saatlerde 18.500 doların kırılması bu formasyonun iptal olmasına neden olabilir.

Bitcoin‘in ilerleyen günlerde yükselip yükselmeyeceğini merak eden okurlarımızın, son kale olarak 18.500 doları takip etmeleri gerekmekte.

Bitcoin’de 18.500 Dolar Kırılırsa, Neler Olacak?

Bitcoin‘in 18.500 doların altında çok fazla akümüle olması beklenmiyor. Bu seviyelerden ilerleyen saatlerde tepki alabilecek olan BTC, boğa kaması formasyonuna göre yukarı yönlü bir trend başlatabilir.

Her ne kadar 18.500 doların kırılması beklenmiyor olsa da, bu seviyenin kaybedilmesi lider kripto para birimi olan Bitcoin‘in (BTC) ilerleyen saatlerde 15 bin dolar desteğine kadar gerilemesine neden olabilir.

Bu düşüş sonrası ise dip seviyelerde çok uzun bir süre akümüle olması beklenen BTC, alıcıların tekrardan piyasaya girişiyle birlikte toparlanabilir gibi gözükmekte.

Okurlarımızın 18.500 doların altında gelebilecek olan 4 saatlik kapanışlarda risklerini minimalize etmeleri, güvenli bir yatırım için çok önemli olarak görülmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09