Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Tarihi Bir Sinyal Daha Geldi! Ne İfade Ediyor?

Kripto para sektöründeki sıkıntılı sürecin devam ettiği görülüyor. Halen dip seviyelerde can çekişmeye devam eden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), sektör üzerindeki ilginin tam anlamıyla yok olmasına sebebiyet vermiş durumda.

Bitcoin ve altcoin‘lerin yatay hareketler sergilemesi, kripto para sektöründeki işlem hacimlerinin de devasa oranlarda düşüş yaşamasına neden oldu. Artık balinalar gelecek olan kırılımı beklemeye geçmiş durumda.

Yatırımcılar her ne kadar yukarı yönlü bir patlama bekliyor olsa da, şimdilik kırılımın hangi yönde olacağı bilinmemekte. Bu bilinmezlik devasa yatırımcıları sektörden uzaklaştırıyor.

Çinli bir gazete olan Wu Blockchain’in aktardıklarına göre, kripto piyasasının toplam işlem hacminde devasa bir çöküş yaşandı:

“coingecko verilerine göre, Kripto para piyasasının toplam işlem hacmi, 3 Mart 2019’dan bu yana en düşük nokta olan 20 milyar ABD dolarının altına düştü. 3 Mart 2019’daki toplam işlem hacmi 17,7 milyar ABD dolarıydı.”

Kripto piyasasının toplam işlem hacminin 3 Mart 2019 tarihindeki hacim oranının altına indiği görülüyor. Bu denli bir hacim düşüşü, ayı sezonunun artık bitmeye yakın olduğunu gösteriyor.

Bitcoin’in (BTC) 3 Mart 2019 sonrasında yüzde 200’den fazla yükseliş yaşamış olması, tarihin tekerrür etmesi halinde ilerleyen günlerde BTC’nin tekrardan yükseliş yaşamasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30