Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Sert Yükselişler Artık Başlıyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 13 Eylül tarihinde bu yana dip seviyelerde akümüle olmaya devam ettiği görülüyor. 18.400 dolar desteğini korumayı başaran boğalar, artık ödüllerini almak üzereler.

Bitcoin’in 13 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında bir çanak formasyonu oluşturduğu ve artık bu formasyonun yukarı yönlü bir kırılması için kısa bir sürenin kaldığı dikkat çekmekte.

İlerleyen saatlerde volatil bir yükseliş trendinin başlayabilmesi için 20.400 dolar direncini aşması gereken Bitcoin, bu direncin aşılması sonrasında ise altcoin‘lerin de ciddi miktarda değer kazanmasını sağlayabilir.

Bitcoin’de (BTC) Yeni Hedef Kaç Dolar?

Lider kripto para biriminin son saatlerde gerçekleştirdiği hareketler yukarı yönlü bir kırılımın meydana gelebileceğini gözler önüne seriyor.

Böyle bir kırılım sonrasında çanak derinliği kadar bir yükseliş yaşayabilecek olan BTC, kısa bir süre içerisinde 22.800 dolar seviyelerine ulaşabilir gibi gözükmekte.

Böyle bir yükseliş halinde yatırımcılarına yüzde 10’dan fazla kazanç getirecek olan Bitcoin, altcoin’lerin ise yüzde 30’a yakın yükselişler yaşamasını sağlayabilir.

Her ne kadar akümülasyon bölgesinin aşağı yönlü kırılma ihtimali de bulunsa da, şimdilik yukarı yönlü bir patlama çok daha olası gibi duruyor.

ABD dolar endeksinin (DXY) düşüşleriyle birlikte tekrardan toparlanmaya başlayan kripto para birimleri, Bitcoin’in de yeni bir yükseliş trendi başlatmasının ardından yatırımcılarının zararlarını telafi edebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40