Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Sert Hareketler Yaşanıyor! Savaşı Kim Kazanacak?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in volatil hareketler sergilediği görülüyor. Tekrardan yükselişe geçen Bitcoin (BTC), her ne kadar kritik direnç seviyelerini aşmayı başaramamış olsa da, ayıları zorlamaya devam etmekte.

Son saatlere baktığımızda hareketlerin iyice sertleştiği net bir şekilde görülmekte. ABD Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verisi boğaları tekrardan uyandırmış olsa da, ayılar 21.500 dolar direncinin aşılmasını istemiyor.

Geçtiğimiz dakikalarda ise ABD borsaları günlük açılışlarını yaptı. ÜFE verileri doğrultusunda yükseliş ile açılan borsalar, Bitcoin’in kritik direnç seviyesini aşmasını sağlayabilir.

Şimdilik her ne kadar ABD borsalarında yaşanan yükselişler kayda değer seviyelerde olmasa da, sürecin ilerlemesi ve bu yükseliş oranlarının yüzde 1’li seviyeleri aşması, Bitcoin’in de 22 bin dolar seviyelerini zorlamasını sağlayabilir.

Bitcoin (BTC) İçin Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin’in son durumuna baktığımızda, ÜFE verileri sonrasında 21.190 dolar seviyelerinden 21.650 dolara kadar yükseldiği net bir şekilde görülmekte.

Her ne kadar bu yükselişler yine yatırımcıların üzerindeki FOMO’nun artış göstermesini sağlamış olsa da, BTC 21.500 dolar direncinin üzerinde kalmayı başaramadı.

İlerleyen saatlerde ayıların satıcı baskısının kırılması halinde 21.500 doları aşabilecek olan Bitcoin, böyle bir senaryoda 22 bin dolar ve 23.500 dolar dirençlerini hedefleyebilir. BTC’nin 21 bin doları kaybetmesi ise 20 bin dolara kadar bir düşüş getirebilir gibi gözükmekte.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05