Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Savaş Devam Ediyor, Bu Seviye Kırılmamalı!

Lider kripto para birimi bugün itibariyle halen net bir yön tayin edebilmiş değil. ABD borsaları ile korele bir şekilde hareketler sergileyen Bitcoin, kritik bir destek seviyesinin üzerinde savaşmaya devam ediyor.

Son günlerde kripto para sektöründe ayıların baskın olduğu görülüyor. Her ne kadar ayılar yükselişleri baskılamayı başarabilmiş olsa da, halen destek kırılımları ile birlikte bir düşüş başlatamamış durumda.

Bitcoin‘deki ayı-boğa savaşı 22.800 dolar seviyelerinde gerçekleşiyor. Boğalar her bu seviyeye gelen düşüşlerde sektörde baskınlığını hissettirirken, ayılar ise destek kırılması için satış yapmaya devam ediyor.

Bitcoin’de İlerleyen Günlerde Ne Olabilir?

Bitcoin‘de ilerleyen saatlerde ayıların baskın gelmesi, kripto para sektöründe yeni bir kaos başlatabilir. Yaşanacak bu düşüşlerin ise en iyi ihtimalle 19 bin dolara kadar devam etmesi bekleniyor.

Her ne kadar böyle bir düşüş gerçekleşebilecek olsa da, şimdilik bu düşüşün başlaması için bir sebep bulunmamakta. Çin-Tayvan ve Kosova-Sırbistan gerilimi, finans piyasalarında beklendiği kadar yüksek bir hareket başlatmadı.

Bitcoin‘de savaşı boğaların kazanması durumunda ise 22.800 dolar seviyelerinden yeni bir yükseliş trendinin başlayacağı tahmin ediliyor.

Bu yükseliş trendi de kısa vade için 28 bin dolar direncine kadar durması beklenmiyor. 30 bin dolar direncinin kırılması ise Bitcoin ve altcoinler de devasa yükselişlerin yaşanmasını sağlayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23