Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Her Şey, Balinaların Planına Uygun Hareket Ediyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde tekrardan değer kaybetmeye başladı. Yatırımcıların tam “ayı sezonu bitti” demeye başlamasıyla birlikte düşüşe geçen BTC, yine birçok yatırımcıyı ters pozisyonda bırakmış durumda.

Her ne kadar Bitcoin’de düşüşler meydana geliyor olsa da, bu düşüş trendinin çok uzun sürmesi beklenmemekte. 2018 yılındaki ayı sezonu ile 2022 yılında yaşadıklarımızı kıyasladığımızda, yeni yükseliş trendi çok yakında başlıyor gibi gözükmekte.

Daha çok yaptığı bullish tahminler ile gündeme gelen Stockmoney Lizards isimli anonim analist, Bitcoin hakkında yeni bir grafik daha paylaştı.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in son hareketlerini Wyckoff Accumulation tablosu ile ne kadar benzer olduğunu gösteren anonim analist, ilerleyen süreçte yükseliş trendinin başlamasını beklemekte.

Wyckoff Accumulation tablosuna göre Bitcoin her ne kadar ilerleyen süreçte yükselişe geçebilecek olsa da, birikim şemasının aksine BTC’nin çok daha fazla düşüş yaşadığı görülebilmekte.

Her ne kadar balinaların en baştan beri amacı bu birikim şemasını oluşturup ayı sezonunu bitirmek olabilecek olsa da, FTX‘in iflas etmesi düşüşlerin beklentilerin ötesine geçmiş neden olabilir.

İlerleyen günlerde 15.500-16 bin dolar desteğini kaybetmediği sürece yükseliş yaşayabilecek olan BTC, Resistance bölgesi olarak işaretlenen 25 bin doları aşması halinde ise 30 dolar seviyelerini dahi hedefleyebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11