Bitcoin’de (BTC) Hafta Sonu Bu Seviyeler Takip Edilecek!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) çok kötü bir hafta geçiriyor. Son ortaya çıkan FUD haberlerin ardından ciddi bir düşüş yaşayan BTC, boğaların satın alımlarına rağmen halen toparlanmayı başaramadı.

Bitcoin’de ise bu hafta sonunun hareketli geçmesi beklenmekte. Cumartesi ve pazar günleri normal şartlarda yatay hareketler sergileyen BTC, bu hafta sonu özelinde tekrardan yukarı ve aşağı sert iğneler atabilir.

Her ne kadar Bitcoin’deki satıcı baskısı devam edebilecek olsa da, kısa vadede BTC’nin 21.400 dolar major destek seviyesini kaybetmesi beklenmemekte.

Dün itibariyle Bitcoin’de yaşanan sert düşüşlerin ana nedeninin Çin’de çıkan sahte haberler olduğu görülüyor. Uzun bir süredir ABD ve Çin cephelerinden kripto para sektörüne yönelik saldırılar geliyor.

Bazı Çin medya kuruluşları fotoşop yapılmış bir resmi “Binance CEO’su CZ, FBI tarafından vuruldu” başlıklarıyla servis ederek Bitcoin’in düşüş yaşamasına neden oldu.

Önümüzdeki günlerde ise Bitcoin’in tekrardan 25 bin dolar seviyelerini zorlayacağı tahmin ediliyor. Çok gereksiz olaylardan ötürü düşüş yaşayan BTC, 21.400 dolar desteğini kaybetmediği sürece yükseliş trendini sonlandırmayacaktır.

Her ne kadar bazı kripto para yatırımcıları dün yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin’de çöküş bekliyor olsa da, bu beklentilerin gerçeğe dönüşme ihtimalinin şimdilik fazlasıyla düşük olduğunu unutmamak gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18