Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Enflasyon Verisi Öncesi Satışlar Başladı!

Lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bugün itibariyle tekrardan satıcı baskısı ile karşı karşıya kaldığı görülüyor. Dün itibariyle kritik direnç bölgesi olan 24.250 dolardan reddedilen BTC, değer kaybetmeye devam ediyor.

Yarın itibariyle Amerika Birleşik Devletleri enflasyon verisini açıklayacak. Bu veri öncesi belirsizlikten dolayı düşüşe geçen BTC, ilerleyen saatlerde yükselen trend seviyesine kadar gerileyeceği tahmin ediliyor.

22.800 dolar seviyesi Bitcoin için çok kritik bir nokta olduğu bilinmekte. Hem yatay destek, hem yükselen trend noktası hem de 200 haftalık hareketli ortalama seviyesi olan bu destek bölgesinin kırılması beklenmiyor.

Bitcoin’in Kaderini ABD Enflasyon Verisi Tayin Edecek!

Yarın ABD’de açıklanacak olan enflasyon oranlarının düşüş yaşaması, Bitcoin‘in 24.250 dolar direncini aşmasına yardımcı olacak.

Şuan itibariyle enflasyon oranlarında beklentinin yüzde 8.7 olduğu biliniyor. Bu orandan yüksek bir enflasyon verisi gelmesi, ABD borsalarını ve kripto para birimlerini tekrardan kötü etkileyebilir.

22.800 dolar desteğini kaybetmesiyle birlikte 20 bin dolar seviyelerine kadar bir düşüş yaşayacağı tahmin edilen Bitcoin, kripto para sektöründe tekrardan kaosun hakim olmasına sebebiyet verebilir.

Bitcoin‘de yükselişler için ise 24.250 dolar takip edilmeli. Bu direnç noktasının hacimli bir şekilde aşılması, lider kripto para biriminin kısa bir sürede 28 bin dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamasını sağlayabilir gibi gözükmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09