Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Ayılar Yeniden Sahnede! İşte Kritik Seviyeler..

2023 yılının başlamasıyla birlikte lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) volatil bir şekilde yükseliş yaşadığı görüldü. Değerine değer katan BTC, altcoin‘lerin de ciddi miktarda toparlanmasını sağlamış gibi gözükmekte.

Son sürece baktığımızda ise Bitcoin’in satıcı baskısı ile karşı karşıya olduğu görülüyor. Kritik bir destek noktası olan 22.750 doları kaybetmesinin ardından boğaların yavaş yavaş piyasadan çekilmesi, yatırımcıların zor saatler yaşamasına neden oluyor.

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin ve altcoin’lerde yeni bir düşüş dalgasının başladığı görüldü. Kısa bir süre içerisinde 22.450 dolara kadar gerileyen BTC, altcoin’lerin de tekrardan düşüşe geçmesine sebebiyet verdi.

Bitcoin’in üzerindeki satıcı baskısı her geçen dakika artıyor olsa da, halen son kale olarak nitelendirilen 22.335 dolar desteği kırılmamış durumda.

İlerleyen saatlerde lider kripto para birimi Bitcoin’in 22.335 dolar destek noktasını kaybetmesi, yükseliş trendinin sona ermesine neden olacak. Böyle bir senaryoda, devasa yükseliş yaşayan altcoin’lerde, devasa düşüşler meydana gelebilir.

Bitcoin’in 22.335 dolar desteğini kaybetmesi halinde 21.400 dolara düşmesi bekleniyor. Okurlarımızın bu kötü senaryoya hazırlıklı olmaları önerilir.

Kripto para sektöründe yükselişlerin tekrardan başlaması için öncelikle Bitcoin’in 22.750 doları geri kazanması gerekiyor. Bu seviyenin kazanılması, satıcı baskısının kırılmasını sağlayacaktır. Böyle bir senaryoda tekrardan 23.300 dolar direncini hedefleyebilecek olan lider kripto para birimi, altcoin’lerin de toparlanmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46

Popüler Analist: Bitcoin’de (BTC) Düşüş, Bu Altcoin’de Ralli Bekliyor!

Popüler bir kripto para analisti olan Ali Martinez, yaptığı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde kalmaya devam…

15.02.2024 - 21:07