Altcoin

Bitcoin Zirvede Akümüle Oluyor! Altcoin Rallisi Kapıda mı?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) dün itibariyle yüzde 5’den fazla yükseliş yaşayarak birçok yatırımcının dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Her ne kadar dün BTC çok ciddi yükselişler yaşamış olsa da, altcoin‘lerin bu hareketlere eşlik etmediği görüldü.

Bitcoin’in şuan itibariyle 18.600-19.100 dolar aralığında akümüle olmaya başladığı gözlenmekte. BTC’nin yatay bir trendin içerisine girmesi, altcoin’ler için çok olumlu olabilir.

Kripto para yatırımcıları dün Bitcoin’in yükselişlerinde altcoin’lerin de değer kazanmasını istemiş olsa da, BTC dominans tablosunun yükselişe geçmesi bu isteklerin gerçekleşmemesine sebebiyet verdi.

Şuan itibariyle baktığımızda Bitcoin dominans tablosunun da kritik direncin altında olduğu gözlenmekte. Önümüzdeki günlerde Bitcoin’in zirve seviyelerinde kalmaya devam ederken BTC dominans tablosunun düşüş yaşaması, yeni altcoin rallisini tetikleyebilir.

Kar marjından ötürü birçok kripto para yatırımcısının Bitcoin yerine altcoin satın aldığı görülüyor. Altcoin’lerin ciddi yükselişler yaşaması, tekrardan sektöre olan ilginin artmasını sağlayacaktır.

Bugün itibariyle Bitcoin’in hareketlerini ABD borsaları etkileyecektir. Her ne kadar BTC dün borsalardan ayrışmış olsa da, bugün ABD borsalarının haftalık kapanışlarından etkileneceği tahmin ediliyor.

Bitcoin’in 19 bin dolar direncini aşmasının ardından akümülasyon aşamasını başlatması ise altcoin’lerde gelebilecek olan olası bir rallini çok daha volatil olmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Ünlü Bitcoin Analisti, Gözünü Bu Altcoin’e Çevirdi! Sert Yükseliş mi Geliyor?

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, paylaştığı başarılı tahminler ile kripto gündeminde…

08.02.2024 - 19:20

SON DAKİKA: Binance Web3 Cüzdanı, Artık Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’lerini Destekleyecek!

Son günlerde kripto para sektöründe ERC-404 token standardı ile inşa edilen altcoin'ler volatil yükselişler gerçekleştiriyor.…

08.02.2024 - 18:07

Bitcoin Son Dakikalarda 45 Bin Doları Aştı! BTC’de Yeni Hedef Kaç Dolar?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin hakimiyet kurduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

08.02.2024 - 17:17

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa…

08.02.2024 - 16:20

Terra Kurucusu Do Kwon, ABD’ye İade Edilmeyecek! İşte LUNA ve LUNC’un Tepkisi..

Birkaç sene önceye kadar kripto para sektörünün en büyük projelerinden Terra Luna'nın kurucusu olan Do…

08.02.2024 - 15:11

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle MultiversX (EGLD) isimli altcoin'deki ağ yükseltmesini destekleyeceğini…

08.02.2024 - 13:58