Metaverse

Bitcoin Yükselirken, Japonya Bu Metaverse Coinlerine Odaklanıyor!

Japonya merkezli bir sanal IP işletmesi olan Brave Group Inc., kısa bir süre önce 10 milyon dolarlık yeni fon aldığını ve böylece şimdiye kadar toplanan fonların 18 milyon dolara ulaştığını söyledi.

Şirket bu yeni aldıkları sermayeyi mevcut ticari operasyonlarını güçlendirmek ve metaverse pazarlama sektöründe hizmet verdiği müşterileri için yeni çözümler getirmek için kullanması bekleniyor.

Brave Group yakın tarihli gerçekleştirdiği bir açıklamada, Dawn Capital ve Osaka Gas Co. Ltd. gibi Japon şirketlerinin “yabancı yatırım fonları ve bireysel yatırımcılar”ın da yer aldığı yeni bir yatırım etkinliğine katıldığını açıkladı.

Dawn Capital’in genel ortağı Kazuhiro Ishikura, Brave Group Inc’nin aldığı son yatırımlar hakkında ise şu sözleri aktardı:

“Gerçek ve sanal yaşam arasındaki sınır ortadan kalktıkça eğlencenin biçimi de değişerek yeni IP içeriklerinin doğması bekleniyor.”

Metaverse pazarı küresel olarak büyüdükçe, Brave grubunun içeriğinin ortaya çıkacak coşkulu sanal toplulukların merkezinde olacağına inanıyoruz.”

Japonya’nın yıllar içinde geliştirdiği anime ve manga kültürünün gücünü dünyaya sanal olarak getirmesini umuyoruz.”

Metaverse teknolojisinde gerçekleşecek olan gelişmelerden bahseden Dawn Capital’in genel ortağı Kazuhiro Ishikura, anime ve manga kültürünün dünyaya yayılmasını istiyor.

Birçok şirketin metaverse teknolojisine ve ürünlerine yatırım yaptığı görülüyor. Aşağıda bulunan görselde ise şirketlerin en çok yöneldiği metaverse ürünleri bulunmakta:

Piyasa değerine gören en büyük ilk 5 metaverse coini ilerleyen süreçte şirketlerin yaptığı yatırımlarını artırmasıyla birlikte çok daha büyük piyasa değerine ulaşabilir gibi gözükmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22