Metaverse

Bitcoin Yükselirken, Bu Metaverse Altcoin’leri Haftaya Damga Vurdu!

Kripto para sektörünün trend ürünlerinin metaverse altcoinleri olduğu bilinmekte. Her ne kadar bu ürünlerin popülerliği çok yüksek olsa da, halen beklenen boğa sezonunu başlatamadıkları görülüyor.

Bu hafta itibariyle Bitcoin ve Ethereum‘un ciddi miktarda yükseliş yaşadığı görüldü. Bitcoin‘in yükselişlerine ise bazı metaverse altcoinleri eşlik etti.

CEEK VR ve RadioCaca gibi ürünler bu hafta beklenen yükselişi yaşayamamış olsa da, UFO Gaming ve Somnium Space Cubes ciddi miktarda değer kazandı.

Hadi gelin birlikte bu haftanın en çok yükseliş yaşayan metaverse altcoinlerine birlikte göz atalım:

UFO İçin Yükseliş Trendi Devam Edecek mi?

Bu hafta itibariyle yüzde 100’e yakın bir yükseliş yaşayan UFO, birçok kritik direnç noktasını aşarak 0.000004802 dolar direnç seviyesine kadar yükseldi.

Birçok kripto para yatırımcısı her ne kadar bu metaverse ürününün ismini yeni duymuş olsa da, yaşanan bu yükselişler UFO Gaming‘in CoinMarketCap sıralamasında 250. sıraya kadar yükselmesini sağladı.

İlerleyen haftalarda 0.000005608 dolar direncini aşması halinde yükselişine devam edecek olan UFO, bu seviyeyi geçememesi halinde ise keskin bir düşüş yaşayabilir.

CUBE İçin Kritik Seviyeler Neler?

Haberimizin yazıldığı esnada 2.09 dolar seviyelerinden işlem gören CUBE, hafta içerisinde 2.83 dolara kadar yükseliş yaşadığı görülüyor.

Her ne kadar başarılı metaverse altcoini direnç seviyesinden reddedilmiş olsa da, ilerleyen saatlerde 2.30 doları aşmasıyla birlikte tekrardan 3 dolar seviyelerine kadar bir deneme gerçekleştirebilir.

Yaşadığı yükselişler sayesinde CoinMarketCap sıralamasında ilk 500 altcoin arasına giren CUBE, ilerleyen haftalarda yükselmeye devam edecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2.022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcılarına tam…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02