Bitcoin (BTC)

Bitcoin ve Ethereum’da, Kapanış Öncesi Bu Seviyeler Takip Edilecek!

Küresel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe zor bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir tehlikeyi daha sorunsuz bir şekilde atlatmayı başaran dijital varlıklar, bugün özelinde volatil hareketler sergiledi.

Amerika Birleşik Devletlerinde enflasyon oranlarının beklentilerin yüzde 0.1 üzerinde açıklanmasının ardından sert bir şekilde düşüş yaşayan Bitcoin, günlük kapanışa kadar toparlanmayı başardı.

Gün içerisinde 18.180 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, son saatlerde ise 19.500 dolara ulaşmış durumda.

Kritik destek noktası olan 18.500 dolar seviyesini korumayı başaran boğalar, bu denli yüksek satıcı baskısına rağmen güzel bir performans sergiledi.

İlerleyen günlerde Bitcoin’in 18.500 – 18 bin dolar desteğinin altına sarkmaması gerekiyor. Bu destek noktasında tutunmaya devam etmesi durumunda düşen trendini kırabilecek olan BTC, tekrardan 25 bin dolar seviyelerini hedefleyebilir.

Lider altcoin Ethereum‘a (ETH) baktığımızda ise gün içerisinde Bitcoin’de olduğu gibi ETH’nin de volatil bir şekilde değer kaybettiği görüldü.

1.190 dolara kadar gerileyen Ethereum, boğaların tekrardan sektörde varlıklarını hissettirmesiyle birlikte 1.250 dolar desteğinin üzerine çıkmış durumda.

Bitcoin ve Ethereum’da günlük mumların şuan itibariyle çok olumlu olduğu görülüyor. Long pozisyon açan yatırımcıları iğneler ile likit etmeyi başaran dijital varlıklar, önümüzdeki günlerde yükselişe başlayabilir.

ABD borsalarının da günlük kapanış öncesi toparlandığı görüldü. Bir tehlikeyi daha kayıpsız bir şekilde atlatan finans piyasaları, önümüzdeki günlerde spot yatırımcılarının zararlarını telafi edebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33

SICAK GELİŞME: FED Yöneticisi Bitcoin (BTC) ETF’leri Hakkında Konuşuyor!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin…

15.02.2024 - 21:46