Bitcoin (BTC)

Bitcoin Kritik Seviyede Tutundu, Yükseliş İçin Hazır!

Bitcoin bugün itibariyle çok sert bir şekilde değer kaybettiği gözlemlendi. Uzun bir süredir düşüş yaşayan BTC, halen kendini güvenli seviyelere ulaştıramamış durumda.

Dün öğlen saatlerinde başlayan düşüş serüveni bu sabah 05.00 gibi sonlandığı gözlemleniyor. Bu saatte bir outside bar yapısı oluşturan BTC, yukarı yönlü ataklar yapmaya başladı.

Her ne kadar altcoinler halen düşüş yönlü gözüküyor olsa da, ilerleyen saatlerde lider kripto paranın biraz daha toparlaması halinde altcoinlerin de ciddi oranda değer kazanması bekleniyor.

Bitcoin‘de kısa vadeli trendin tekrardan yukarı yönlü değişmesi için BTC‘nin 30.000 dolar seviyelerinde konumlanan düşen trendini aşması gerekiyor.

Bu trend noktasının hacimli bir şekilde aşılması Bitcoin adına yükselişlerin teyit edileceği anlamını taşırken, altcoinlerin üzerinde bulunan satış baskısını da ortadan kaldırması beklenmekte.

Bitcoin’de (BTC), Yükseliş Ne Zaman Başlayacak?

An itibariyle 29.200 dolar seviyelerinden işlem gören BTC, en kritik destek seviyelerinden bir tanesi olan görülen 28.700 doların üzerinde tutunmayı başardı.

Bu destek noktasını kaybetmemesi halinde tekrardan değer kazanmaya başlamasını beklediğimiz lider kripto para birimi, bu seviyenin altında kapanışlar yapması halinde ise kripto piyasasını büyük bir kaosa sürükleyebilir.

ABD borsalarında yaşanan hareketlerden yoğun bir şekilde etkilenen BTC, TSİ 16.30’da açılacak olan ABD endeksleri yakından takip edilmesi gerekiyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Akıllı Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

14.02.2024 - 11:45

Beklenen An Geldi: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! İşte Ayrıntılar..

Airdrop dendiğinde akıllara gelen ilk isim olan Starknet (STRK), çok uzun bir süredir kripto para…

14.02.2024 - 11:09

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36