Bitcoin (BTC)

Bitcoin Kahini: “BTC’de Bu Seviye Kırılmamalı”

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Michael Van De Poppe, bugün itibariyle yeni BTC analizi paylaştı.

ABD’nin açıkladığı enflasyon verilerinin ardından sert bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalan lider kripto para birimi, halen bir toparlanma yaşayamadığı görülüyor.

Bir süredir Bitcoin‘in yukarı yönlü hareketler sergileyeceğini iddia eden popüler analist Poppe, yaşanan düşüşlerin ardından bu analizlerinde başarısız olduğu dikkat çekiyor.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Bitcoin‘in tekrardan dip seviyelere ulaştığını aktaran başarılı analist, 29.200 dolar seviyelerinden yukarı yönlü bir hamle beklemekte.

Yaşanabilecek olan bu yükselişlerde ise altcoinlerin Bitcoin‘e göre çok daha iyi performans vermesi gerekiyor. Halen dip seviyelerde bulunan altcoinler, yatırımcılarını uzun süredir ciddi oranda zararlara uğratmış durumda.

Bitcoin İçin Kritik Destek Kırılırsa Ne Olacak?

Bitcoin‘de 29.000 – 29.200 dolar desteğinin bir key price noktası olduğunu söyleyen Poppe, bu seviyelerin aşağı yönlü kırılmasını beklemiyor.

Olası büyük satış hareketlerinin gerçekleşmesi halinde kırılabilecek olan 29 bin dolar, Bitcoin‘in tekrardan 26.500 dolar seviyelerine düşüş yaşamasına neden olabilir.

29.000 – 29.200 dolar desteğinden yukarı yönlü bir hamle gelmesi durumunda ise okurlarımızın 31.500 dolar direnç seviyesini takip etmeleri gerekiyor.

Başarılı analist Michael Van De Poppe’ye göre bu seviyenin geçilmesi yeni bir boğa trendinin başlatacağı anlamını taşırken, bu direnç noktasının aşılamaması kripto piyasasında çok daha büyük satışların meydana gelmesine sebebiyet verebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14