Bitcoin (BTC)

Bitcoin Kahini: “BTC Bu Seviyeye Kadar Yükselecek”!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Michael Van De Poppe, lider kripto para birimi olan Bitcoin‘in ilerleyen günlerde yükselişlerine devam edeceğini iddia ediyor.

Uzun bir süredir BTC‘de yükseliş beklentisi bulunan Poppe, son günlerde başlayan hareketler sonrası haklı çıktığı görülüyor.

Bitcoin 28 Bin Dolara Kadar Yükselmeyi Başarabilecek mi?

17.700 dolar seviyesinde dip yapan Bitcoin, 24.300 dolara kadar yükselmeyi başarmıştı. Her ne kadar BTC şimdilik bir düzeltme evresine girmiş olsa da, Poppe’ye göre ilerleyen günlerde tekrardan yükselişlerine devam edebilir.

Başarılı analist Michael Van De Poppe, Bitcoin analizi hakkında şu sözleri aktardı:

“Bitcoin yine kritik bir dirençle karşı karşıya. Eğer 23,800 dolar seviyesi kırılırsa, 28 bin dolar seviyelerine kadar yükselişlere devam edebiliriz.”

“aynı zamanda bitcoin 200 haftalık hareketli ortalama seviyesini aşmayı başardı ve buda yükseliş trendini onayladı.”

Bitcoin‘in 28 bin dolar seviyelerine kadar yükselebilmesi için 23.800 dolarda bulunan direnci aşması gerektiğini söyleyen başarılı analist, lider kripto para biriminin yükseliş trendini başlattığına inanıyor.

Bitcoin için 200 haftalık hareketli ortalamanın altını çize Poppe, BTC‘nin 22.500 doların üzerinde kaldığı sürece olumlu olduğunu vurgulamakta.

Haberimizin yazıldığı esnada ise Bitcoin 22.500 dolar seviyelerinden işlem görüyor. İlerleyen saatlerde bu seviyeden yükselişe geçmesi beklenen BTC, kripto para sektörünün tekrardan toparlanmasını sağlayabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Siz kafayı mı yediniz 70 bin doları göstermediler göz göre göre bir sürü olumsuz haber batan çindeki inşaat firması, sıfırlanan luna vs bunlar hep korkuyu satmacaydı. Zararda dahi olsak al sat yaparak eldeki coini %100 arttırdık şu 4 ay içerisinde. Demem o ki yükseliş tahmin edilenden çok daha uzun sürede gerçekleşecek 28 bini aşacağı bariz belli bende 30 u geçecek diyorum ama bunun için kahin olmaya gerek yok. Alcoinlere bişey diyemem ama bitcoin ve max arzı belli olan diğer coinler özellikle dash monero bch gibi bunlarda bitcoine paralel şekilde çığ gibi yğkselecek. Bitcoin 1x yaptığında çatallanma ile oluşan diğer coinler 5x - 10x yapacak. Nereden mi biliyorum. Çünkü düşerken o oranda düştüler çıkarkende o o randa çıkacaklar. Neden derseniz enflasyon ve karşılıksız para basımının önüne geçebilecek tek değer, değerlii metallerdende öte kripto paralar. Çünkü arzı sonsuz değil…..

En Son Yazılar

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34