Bitcoin (BTC)

Bitcoin İçin Kritik Gün Bugün, FED Üyeleri Sırasıyla Açıklama Yapacak!

Bitcoin son dönemlerde kritik bir süreçten geçiyor. Sert bir şekilde değer kaybeden BTC, halen belirgin bir toparlanma yaşayamadı.

ABD’nin açıkladığı veriler ve FED‘in aldığı kararlar, ABD borsaları üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu bilinmekte.

Geçtiğimiz günlerde faiz kararlarını açıklayan Federal Rezerv Bankası Başkanı Jerome Powell, her ne kadar piyasa beklentilerinin altında bir karar alsa da, borsaların çöküş yaşamasını durduramadı.

Sözlerini cımbız ile seçtiği tahmin edilen Powell, piyasalarda bir düşüş gerçekleşmesin diye “75 baz puanlık faiz artışını hiç düşünmedik” dahi dedi.

Bu açıklamaların ardından ABD borsalarının ve kripto piyasasının düşüş yaşaması, 2 tane olasılığın yatırımcıların kafasında belirdiğini kanıtlıyor.

  1. olasılık olarak, FED’in sözüne inanmayan yatırımcılar, ABD borsalarında ve Bitcoin üzerinde satış yaparak düşüş gelmesine sebebiyet verdi.
  2. olasılık olarak ise piyasa yapıcılar büyük bir yükseliş öncesi küçük yatırımcıların ellerindeki malları topluyor.

FED Açıklamaları Bu Gece Gerçekleşecek!

FED’in faiz kararı ardından ilk kez açıklamalarda bulunacak olan FED üyeleri, piyasaların volatil hareket etmesini sağlayabilir.

Bu akşam itibariyle 3 tane FED üyesinin açıklama yapması beklenirken, ilerleyen günlerde diğer FED üyeleri de konuşma gerçekleştirecek.

FED üyeleri şu saatlerde konuşma yapacak:

  • FED üyesi Waller, TSİ 02.15’de konuşma yapacak.
  • FOMC üyesi Bullard TSİ 02.15’de konuşma gerçekleştirecek.
  • FOMC üyesi Daly TSİ 03.00’da piyasalar hakkında bir konuşma gerçekleştirecek.

Yorumları Göster

  • Bu arada; FED Soygun Koordinasyon merkezi, İMF soygun programlama merkezi, Suudi Arabistan, BAE, KATAR İslam coğrafyası ve Müslüman maşaları, ABD Maşaların toplandığı Ülke!.. İngiltere, İsviçre, Fransa, Kanada, Belçika Ve bir kaç ülke daha Gizli karargahların üssü!.. Türkiye gerçekten ama gerçekten bunların tek korktuğu en stratejik jeopolitik özelliğe sahip tek müslüman ve Türk Ülkesi...

  • Merkeziyetsiz olduğu iddia edilen coin ler borsa balinalarının etkisinden kendisini kurtaramaz.Küçük yatırımcılar balinaların ayak oyunlarının kurbanı oluyorlar.Piyasa yapıcıların gelgelinden kurtulamiyorlar.Küçük yatırımcıları balinalarin oyunlarından kurtarmak için yeni düzenlemeler yapacak otoritelere ihtiyaç var.Acımasız olan kapitalizm kendinden başkasına yaşama hakkı tanımamakta.Tüm coin leri kendi hegemonyası altına almış,coinler sermayenin oyuncağı haline gelmiştir.Küçük yatırımcıların sanal para dünyasından uzak durmalarını tavsiye ederim.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45