Bitcoin (BTC)

Bitcoin İçin Beklenen Boğa Görüntüsü Oluştu! Hedef Kaç Dolar?

Kripto piyasasında yoğun günler yaşanıyor. Tarihe geçecek hareketler sergileyen lider kripto para birimi, 22 bin dolar seviyelerinde tutunmaya çalışsa da, halen pekte başarılı olduğu söylenemez.

Sadece 1 gün içerisinde yüzde 15 gibi devasa düşüş yaşayan BTC, altcoin yatırımcılarını da derinden etkiledi. Kripto piyasasında halen kaos hakim olurken, bu gelişmelerden beslenen Bitcoin, ilerleyen saatlerde tekrar yükselişe geçebilir.

30 dakikalık minor grafikte bir trend dönüş formasyonu olan Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonu oluşturan Bitcoin, yukarı yönlü hamleler gerçekleştirmesi çok olası.

Bitcoin‘de beklenen düzeltme evresinin yaşanması için ise an itibariyle 22.500 dolar direnç seviyesinin aşılması gerekiyor. Bu seviyenin aşılması BTC‘de çok daha bullish hareketler yaşanmasına olanak sağlayabilir.

Yatırımcılar, Olası Yükselişlerde Bu Seviyeleri Takip Etmeli!

Bitcoin‘in olası yükselişlerinde takip edilecek ilk seviye 25.200 dolar olarak karşımız çıkmakta. Bu bölgeye kadar %15’lik bir yükseliş yaşaması çok olası gözüken BTC, bu direnç bölgesini aşması ise yeni bir boğa trendi başlatabilir.

Halen üzerinde bulunan satıcı baskısını kıramayan lider kripto para birimi, FED’in gerçekleştireceği hamleler sonucu bir toparlanma yaşayabilir.

Bitcoin her ne kadar 200 haftalık hareketli ortalamadan beklenen tepkiyi alamamış olsa da, ilerleyen saatlerde yukarı yönlü yeni bir trend başlatması, 20 bin doların altına inmesinden çok daha yüksek bir ihtimal olarak görülmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57