Bitcoin (BTC)

Bitcoin Fiyatı 9.000 Dolar Altına Düşecek Mi?

Bitcoin fiyatının 9.000 dolar altına düşüp düşmeyeceği konusu tüm kripto para camiasının merak ettiği soruların en başında yerini almayı sürdürüyor. Bitcoin fiyatının 10.000 dolara yükselip yükselmeyeceğinden daha fazla sorulan bir soru varsa o da bu dönemde 9.000 dolar seviyesinin altına düşüp düşmeyecek olduğu konusunda oluşan soru işaretlerinden kaynaklanıyor.

Bitcoin kısa süre içerisinde yatırımcılarına yüksek oranlarda kazanç sağlamazken, aynı zamanda bazı yatırımcılar 10.000 dolar beklentisinin bile bu dönemde pek fazla ihtimaller dahilinde olmadığına değiniyor. Ancak bazı yatırımcılar ise kısa vadede 10.000 doların yeniden görülebilecek olduğunu, fiyatın beklenmedik düzeyde yükselebileceğine işaret ediyor.

Analist uzmanlar ise kısa vadede yükselişlerin mümkün olamayabilecek olduğuna, fiyatın beklenmedik düzeyde değer kaybetmese bile kısa süreli olarak bu seviyesini koruma noktasında kalacağına inanmaktalar.

Bitcoin fiyatının 9.000 doların altına düşmesi için önünde bazı engeller olduğuna, balinaların özellikle buna izin vermeyeceklerine değinen çok sayıda yatırımcı, kısa vadede 9.000 doların görülebilecek olması ihtimalinden uzak olduklarına değiniyor.

Bitcoin fiyatının neden dolayı bu dönemde değer kaybettiği sorusu bir soru işareti olarak kalmaya devam ederken, özellikle balinaların yüksek oranlarda satış eylemlerinden ötürü bu durumun yaşandığı iddiası mevcut. Yine bu iddialar arasında küçük bazı yatırımcıların büyük satışlar yapmasının bu düşüşlere sebep olan asıl unsurlar olduğuna değinilmekte. Ancak net olarak sorular yanıt bulamamakta.

En Son Yazılar

Forbes, Binance’deki Bu Metaverse Altcoin’i ile Yeni Bir İşbirliği İmzaladı!

Dünyanın en ünlü dergilerinden Forbes, The Sandbox evreninde “daimi temsilcilik ofisi” açmaya karar verdi. İşlem…

20.02.2024 - 23:15

Dev Kripto Balinası, Ethereum (ETH) Satın Alımı Yaptı!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe volatil hareketlerin meydana geldiği görülüyor. Lider altcoin Ethereum'un (ETH) 3…

20.02.2024 - 22:19

Bitcoin Borsası Binance, Bu Tarihte Bakıma Girecek! İşte Ayrıntılar..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto piyasasını…

20.02.2024 - 21:13

Ethereum ve Altcoin’lerde Ani Düşüşler Yaşandı! Son Durum Ne?

Son günlerde her ne kadar lider altcoin Ethereum (ETH) ve diğer kripto varlıklar yukarı yönlü…

20.02.2024 - 19:53

0.31 Dolardan Ethereum Alan Bir Tüccar, ETH Satışı Yapmaya Başladı!

Bugün itibariyle lider altcoin Ethereum'un (ETH) yukarı yönlü hareketler sergilediği görülüyor. Yaşadığı yükselişlerle tüm yatırımcıların…

20.02.2024 - 18:27

Ethereum Dencun Yükseltmesi: En Çok Hangi Kriptolar Avantajda?

Bitcoin'in Yarılanması’nın yanı sıra, yaklaşan Ethereum Dencun Yükseltmesi kripto para dünyasında en çok beklenen olaylardan…

20.02.2024 - 17:43