Altcoin

Bitcoin Fenomeni E. Ünal: Altcoin’ler İlk Kez Bu Kadar Sessiz Kaldı!

Kripto para yatırımcıları uzun bir süredir sektörde yeni bir altcoin rallisinin başlamasını bekliyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) çok ciddi yükselişler yaşasa da, altcoin’ler bu yükselişlere ayak uydurmayı başaramadı.

Yatırımcılar kar marjından ötürü Bitcoin’den çok altcoin’lere yönelmiş olsa da, birçok yatırımcı bu süreçte BTC’nin yükselişleri kadar dahi kar elde etmeyi başarmadı.

Popüler bir kripto analisti olan Erhan Ünal, bugün itibariyle resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Altcoin’lerin bu kötü gidişatını değerlendiren Ünal, şimdilik şu sözleri aktarmış durumda:

“bitcoin (btc) ve altcoin’lerde sıkıcı hareketler devam ediyor. Geçmiş dönem ve sezonlara göre farklı bir yapı içerisindeyiz veya evriliyoruz.”

“BTC’nin 15.476 dolar dibinden sonra %88.58 yükselip aralarda yatay kalmasına rağmen altcoin’lerin bu kadar geride kalması geçmişten örneklendirebileceğimiz bir durum değil.”

“Önümüzdeki boğa sezonunun nasıl şekilleneceği ile alakalı çalışmalarım sürüyor. Olasılıkları minimize ettikten sonra detaylı bir şekilde paylaşım yapacağım.”

Daha önce altcoin’lerin Bitcoin’in yükselişlerine bu kadar sessiz kaldığı bir dönem yaşamadığını söyleyen Ünal, konu ile ilgili ilerleyen süreçte çok daha detaylı paylaşımlar yapacağını vurgulamakta.

Yeni bir altcoin rallisi bekleyen okurlarımızın, Bitcoin dominans tablosundaki hareketleri yakından takip etmesi önerilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Hepsi yalan hiç bisey eskisi gibi olmaycak 10x düşen bir coin asla ve asla eski yerine gelmeyecek ne boğada ne de mega boğa da

En Son Yazılar

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13