Bitcoin (BTC)

Bitcoin Düşmanı Roubini: “BTC’de Kanlı Günler Yeni Başladı”!

Tanınmış ekonomist Nouriel Roubini, kripto para sektörü hakkında yaptığı yorumlar ile birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. Bir Bitcoin (BTC) düşmanı olan Roubini, kripto para yatırımcılarından tepki çekmekte.

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance‘in iflas eden FTX‘den bir farkının olmadığını açıklayan popüler ekonomist, son açıklamasında yine dijital varlıkları hedef aldı.

Kripto para sektöründeki asıl büyük çöküşün bu sabah itibariyle başladığının altını çizen Nouriel Roubini, bugünlerin kripto para yatırımcılarının iyi günleri olduğunu vurgulamakta.

Her ne kadar bugün özelinde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) değer kaybediyor olsa da, Roubinin kast ettiği gibi kanlı günlerin tekrardan başlamadığı görülmekte.

Dün özelinde yüzde 5’e yakın yükseliş yaşayan Bitcoin, bugün itibariyle yüzde 2’lik bir düşüş yaşayarak düzeltme evresine girdi.

Lider kripto para biriminin boğa dönemlerinde de “Bitcoin balonu patlıyor” şeklinde paylaşımlar yapan Roubini’nin tam bir BTC düşmanı olduğu görülmekte.

New York Üniversitesi’nde bir profesör olan Roubini her ne kadar diğer Bitcoin düşmanları ile benzer söylemler sarf ediyor olsa da, 2008 çöküşünü milimetrik şekilde tahmin etmesi yatırımcıları korkutmakta.

Aralık ayının Bitcoin ve altcoin‘ler için çok zorlu geçeceğinin altını çizen ünlü ekonomist, bu tahminlerinde başarılı olabilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Akıllı Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

14.02.2024 - 11:45

Beklenen An Geldi: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! İşte Ayrıntılar..

Airdrop dendiğinde akıllara gelen ilk isim olan Starknet (STRK), çok uzun bir süredir kripto para…

14.02.2024 - 11:09

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36