Borsa

Bitcoin Düşmanı Roubini: “Binance’in FTX’den Farkı Yok”!

Kripto para sektörünün gündem maddesinin halen FTX çöküşü olduğu görülebilmekte. Devasa borsanın likidite krizine girerek iflas etmesi, yatırımcıların kripto para borsalarına olan güvenini kaybetmesine neden oldu.

Tanınmış bir Bitcoin eleştirmeni olan Nouriel Roubini, takipçilerine Binance borsasının FTX’den bir farkının olmadığını söylüyor.

Her ne kadar Roubini, New York Üniversitesi Stern School of Business’ta çalışan bir  Ekonomi Profesörü olsa da, dijital varlıklara karşıt bir tutum sergiliyor.

Roubini Macro Associates LLC’nin başkanı olan Nouriel Roubini, 2008-2009’da meydana gelen mali krizi doğru tahmin ettiği için yatırımcıların yorumlarına dikkat ettiği bir isim olmayı başardı.

Roubini resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı son tweet’inde, Binance’in FTX ile aynı hatta çok daha şaibeli ve daha kötü olduğuna inandığını açıkladı.

FTX’in kuruluş yerinin en azından Bahamalar olduğunu söyleyen Roubini, takipçilerinin Binance borsasına güvenmemesi gerektiğini vurguluyor.

Binance kurucusu CZ’nin Binance’in genel merkezinin yerini hiçbir zaman açıklamadığını söyleyen Roubini Macro Associates başkanı, BNB‘nin FTT kadar şüpheli olduğunu ve bu nedenle kötü bir yatırım olduğuna inanıyor.

Kripto para sektörünün çok tehlikeli ve şaibeli bir piyasa olduğunu vurgulayan Roubini, Bitcoin’de dahil olmak üzere dijital varlıkların bir gün sıfırlanacağına inanıyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • FTX i farkedip ıslah ederek kurtarabilirlerdi.Ama çok gç kalınmış...rubini hiç bir zaman iyi bir haber vermedi.hepte haklı çıktı.

  • Almak için henüz geç kalmış sayılmaz kendisi.. :) geleceğin teknolojisi ve ödeme sistemi haline gelecek bir değeri kabul etmemek ve değişime direnç göstermek nedendir ? Bankalar soyulmuyor mu ? Veya herkes aynı andan bankalarda ki paralarını çekmeye kalksa acaba bankalar bu likiditeyi sağlayacak durumda mı ?

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51