Bitcoin (BTC)

Bitcoin Dirence Ulaştı, Borsalara 9 Bin Adet BTC Aktarıldı!

Lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yukarı yönlü hareketler sergiliyor. BTC her ne kadar güzel bir şekilde değer kazanıyor olsa da, halen her şey düzelmiş değil.

Düşen trendin kırılması çok büyün önem arz ediyor olsa da, 30.700 dolar direncinin kırılması da o kadar önemli görülmekte.

Tam 3 hafta boyunca bu direnç seviyesini aşamadığını gördüğümüz Bitcoin, ilerleyen saatlerde gerçekleştireceği kırılım ile birlikte değerine değer katabilir.

Balinalar, Bitcoin’in Direnci Aşmasını İstemiyor!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği anonim bir analist olan “Kriptolik”, geçtiğimiz saatlerde Bitcoin aktarımları üzerine bir dizi analiz tweet’i paylaştı.

Anonim analist, Bitcoin‘in direnç seviyesine ulaşmasının ardından kademeli bir şekilde Coinbase borsasına BTC aktarımlarının başladığını söylüyor.

Gün boyunca yapılan aktarımların 9 bin adet Bitcoin‘den fazla olması ise kripto para yatırımcılarını panikletmiş durumda.

Her ne kadar sabah saatlerinde borsalara giren BTC‘lerin bir kısmı tekrardan soğuk cüzdanlara çekiliyor olsa da, lider kripto para üzerinde halen satıcı baskısı oluşturan balinalarda bulunmakta.

Tam 7 saattir 30.700 dolar direncini aşamayan Bitcoin, resmen baskılanmaya devam ediyor. Bu seviyelerde ayıların tekrardan galip gelmesi ise kripto piyasası için yeni bir facia olabilir gibi gözükmekte.

30.700 dolar direncinin aşılması ise Bitcoin ve altcoinlerin son dönemlerin en hızlı yükselişini gerçekleştirmesi beklenmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40