BorsaBitcoin Destekçisi Ve Binance CEO'su CZ, Borsa Saldırısı Hakkında Konuştu!

Bitcoin Destekçisi Ve Binance CEO’su CZ, Borsa Saldırısı Hakkında Konuştu!

Binance CEO'su saldırıyı yakından takip ediyor.

Takip et

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, kripto para sektörüne yön vermeye devam ediyor. Binance CEO’su CZ ise tüm kripto para sektöründe yaşanan sorunları çözmek için çalışmalar yaptığı bilinmekte.

Geçtiğimiz saatlerde merkeziyetsiz bir borsa olan Curve Finance‘a bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırı esnasında ise 570 bin dolarlık kripto para biriminin çalındığı öğrenildi.

İlgili Haber
Son Dakika: Bitcoin (BTC) Düşerken, Devasa Borsa Hacklendi! Fonlar Güvende mi?

Site içi yönlendirmeler sayesinde yatırımcıların fonlarını erişen saldırganlar, Curve Finance‘ın yerel tokeni olan CRV‘nin ise değer kaybetmesine sebebiyet verdi.

Binance CEO’su CZ ise geçtiğimiz dakikalarda resmi Twitter hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

“curve financE’ın DNS bilgileri son bir saat içinde ele geçirildi. Hacker ana sayfaya kötü niyetli bir sözleşme koydu.”

“Mağdur sözleşmeyi onayladığında cüzdanı boşaltıldı. Hasar şu ana kadar 570 bin dolar civarında. Biz izliyoruz.”

“DNS için güvenli olmayan GoDaddy’i kullanıyorlar. Hiçbir web3 projesi bunu kullanmamalıdır. Sosyal mühendislik ile istismar edilebilir.”

Curve Finance‘ın GoDaddy’i kullanmasını eleştiren Binance CEO’su CZ, bu domain servinin sosyal mühendislik ile istismar edilebileceğini söylüyor.

Başarılı borsanın kurucusuna göre şimdilik saldırganlar 570 bin dolar civarında bir kripto para birimini çalmayı başardı.

Yaşanan olayları yakından takip ettiğini söyleyen Binance CEO’su, ilerleyen saatlerde konu ile ilgili bir aksiyon alacak mı? merak konusu..

*Gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz