Haberler

Bitcoin Destekçisi ve Binance CEO’su, Bu Altcoin İçin Kötü Haber Verdi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) BNB borsa coini hakkında “araştırmalar yaptığını” ancak başarılı borsaya henüz bir mahkeme celbi gönderilmediğini söyledi.

Bu ayın başlarında başarılı içerik üreticisi Bloomberg, SEC’in BNB coinin bir kayıt dışı menkul kıymet olup olmadığını araştırdığını bildirdi.

Yaşanan bu araştırmaların kripto piyasasında gündem olmasının ardından sert bir şekilde düşüş yaşayan BNB, “yeni Ripple vakası mı yaşanacak” sorularını yatırımcılara sordurmaya başladığı dikkat çekti.

Binance CEO’su CZ’den, SEC’in BNB Soruşturmasına Cevap!

Binance CEO’su CZ, Consensus 2022’de izleyicilere, SEC’in Binance ve ürünleri hakkında düzenli olarak sorular sorduğunu ve ünlü borsanın SEC yetkilileri ile düzenli bir şekilde temas halinde olduğunu söyledi.

Konuşması sırasında CZ, Binance‘in mahkemeye çağrıldığını söylemediği görülürken, sadece ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile temas halinde olduklarını aktarıyor.

SEC’in soruşturmaları ve araştırmaları haricinde ise dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in, Adalet Bakanlığı, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve İç Gelir Servisi tarafından soruşturma altında olduğu biliniyor.

Gün içerisinde kripto piyasasında yaşanan düşüşler sonucu, “Tutmak asla kolay değildir” diye açıklama yapan Binance CEO’su, kripto paraları hodl etmeninde birçok zorluğu olduğunu gözler önüne sermekte.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28