Bitcoin (BTC)

Bitcoin Cüzdanı Adres Sayıları, Rekor Seviyeye Ulaştı!

Bireysel yatırımcılar ve kurumsal yatırımcılar Bitcoin depolamaya devam ediyor. Bugün itibariyle Bitcoin cüzdan adresleri rekor seviyelere ulaştı.

Bireysel yatırımcıların 0.1 ila 1 Bitcoin’e sahip adreslerin toplam bakiyesi 780.000 BTC ile yeni bir rekor kırmış durumda.

Bireysel yatırımcıların Bitcoin bakiyesini inceleyen IntoTheBlock, Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda yeni bir rekorun geldiğini duyurdu.

Ünlü analiz şirketine göre 0.1 ila 1 BTC arasında Bitcoin biriktiren adreslerin bakiyesi bugün itibariyle 780.000’e ulaşırken, Bitcoin fiyatı ise bugün itibariyle sadece %1’lik bir yükseliş gerçekleştirdi.

Bitcoin’in düşüşlerinden dolayı piyasadan çekilen bireysel yatırımcılar an itibariyle Bitcoin satın almaya başlamış gibi gözüküyor.

Bireysel yatırımcıların tekrar Bitcoin’e yönelmesi ilerleyen günlerde bir boğa sezonunun başlayabileceğine işaret etmekte.

Bireysel yatırımcıların Bitcoin ve kripto paralara güvenmesinin ardından kurumsal ve büyük yatırımcılarında yaptığı yatırımlarda büyük artışların gerçekleştiği gözlemlendi.

LookİntoBitcoin’in kamuoyuyla paylaştığı verilere göre 1 hafta içerisinde cüzdanında 1000 Bitcoin’den fazla tutan adres seviyesi inanılmaz bir artış gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcı ve kripto para balinaları her düşüşlerde Bitcoin toplandığı gözlemlenirken, bu adres sayısının artış yaptığı dönemlerde ise Bitcoin’in bir boğa sezonuna girdiğini görmekteyiz.

Balina ve kurumsal yatırımcıların satış yaptığı dönemlerde de ayı sezonu yaşayan Bitcoin, Rus milyarderlerinde piyasaya girmesiyle birlikte ilerleyen günlerde çok daha sert değer kazanması beklenebilir.

Yayın saati itibariyle 39.500 dolar seviyelerinde konumlanan lider kripto paranın ilerleyen günlerde hangi hareketler yapabileceğini merak eden okurlarımız ilgili bağlantıya göz atabilirler:

En Son Yazılar

Bitcoin ve ETH’de Haftalık Kapanışa Saatler Kaldı! Kritik Seviyeler Neler?

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

18.02.2024 - 22:50

Önümüzdeki Hafta Bu Popüler Altcoin’lerde Kilit Açılımları Olacak!

Kripto para yatırımcıları, altcoin'lerdeki kilit açılımlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Kilit açılımlarının kripto varlıkların…

18.02.2024 - 21:33

Dev Kripto Balinası, Bitcoin (BTC) Satışı Yapıyor! İşte Son Veriler..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ortalama 1.5 senedir düzenli bir şekilde yükseliş yaşıyor. BTC'deki…

18.02.2024 - 20:17

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Haftaya Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle ABD'den gelen enflasyon…

18.02.2024 - 19:00

Bir Tüccar 137 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 176 Bin Dolar Kazandı!

Sert yükselişler ve düşüşler kripto para sektörünün doğasında bulunuyor. Bu piyasadaki volatilite birçok yatırımcının zengin…

18.02.2024 - 18:11

Crypto Kemal’in Ninjaları, Yatırımcısına Yüklü Kazanç Getirdi! İşte Son Durum..

Kripto Türkiye'nin en büyük NFT koleksiyonu olan Ninja Squad, bugün itibariyle NFT gündemine oturmuş durumda.…

18.02.2024 - 16:23