Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) Yükseliyor, Dönüş Başladı mı?

Bitcoin‘de bugün gelen düşüşlerle birlikte bütün umutların yitirildiği görülüyor. Kritik destek noktasını da kıran BTC, birçok yatırımcının sektörden uzaklaşmasına neden oldu.

Gün içerisinde 28.100 dolar seviyelerine kadar değer kaybeden lider kripto para birimi, bu seviyelerden tepki almayı başararak tekrardan 28.750 dolar seviyesine ulaşmış durumda.

An itibariyle kritik bir seviye olan 28.600 doların üzerine çıkmayı başaran BTC, ilerleyen saatlerde bu seviye üzerinde tutunmaya devam etmesi halinde yükselişe devam edebilir.

Destek seviyesi kırıldı diye long pozisyon açan yatırımcıları stop etmeyi başaran piyasa yapıcılar, aynı nedenden ötürü short pozisyon açan yatırımcıları da ilerleyen saatlerde gelebilecek olası yükselişlerle stop veya likit edebilir.

Bitcoin’in 4 saatlik grafik üzerindeki görünümü

Bitcoin’in Hareketlerinden Altcoin’ler Nasıl Etkileniyor?

Haziran ayının 15’ine kadar volatil hareketler sergilemesi beklenen Bitcoin, zig zag hareketler ile birlikte birçok yatırımcıyı terste bırakması çok muhtemel gözükmekte.

Altcoin‘ler, Bitcoin‘in bu zig zag hareketlerinden ötürü ise çok büyük düşüşler yaşayabiliyorlar. Net bir trend oluşturamayan lider kripto para, sektörde işlem yapan yatırımcıları terste bırakmaya devam etmekte.

Okurlarımız Bitcoin‘de 28.500 – 28.700 dolar aralığını takip etmeleri gerekiyor. Lider kripto para birimi bu seviyenin üzerinde tutunmayı başardığı takdirde tekrardan 30 bin dolara yükselebileceği gibi bu seviye altında kaldığı sürece ise 26.500 dolar seviyelerine kadar baskılanabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09