Altcoin

Bitcoin (BTC) Yükselirken, Bu Metaverse Ürünlerine Dikkat!

Kripto para sektörünün trendinin metaverse coinleri olduğu biliniyor. Zorlu bir süreçten geçen bu altcoinler, lider kripto para birimi olan Bitcoin‘in çöküşünden yoğun bir şekilde etkilendi.

Son günlerde ise sektöre CEEK VR‘ın damga vurduğu görülüyor. Diğer ürünlerden sıyrılmayı başaran popüler metaverse ürünü, çok sert bir şekilde yükseliş yaşadı.

MANA ve SAND‘ın da bu yükselişlere eşlik ettiği görülüyor. Her ne kadar CEEK, MANA ve SAND‘ın önünde uzun bir süreç olsa da, şuan itibariyle diğer ürünlere kıyasla biraz daha pahalılar.

Hadi gelin birlikte halen dip seviyelerde bulunan ve potansiyeli yüksek olduğu bilinen Bloktopia (BLOK) ve Radio Caca’nın (RACA) kritik seviyelerine beraber göz atalım:

Bloktopia İçin Yükseliş Ne Zaman Başlayacak?

Haberimizin yazıldığı esnada 0.003264 dolar seviyelerinden işlem gören Bloktopia, halen dip seviyelerden işlem görüyor. CoinMarketCap, Binance NFT, Kucoin, Avalanche, Polygon, Enjin gibi devasa ortaklıkları bulunan BLOK, şuan itibariyle değerinin altında bulunmakta.

İlk çıktığı dönemlerde metaverse ürünlerindeki boğanın ateşini körükleyen BLOK, ATH seviyesinden çok sert bir şekilde düşüş yaşadı.

Bu yaşanan düşüşler sonucu 0.0030 dolar desteğine gerileyen Bloktopia, ilerleyen günlerde bu fibonacci düzeltme seviyesindeki desteği kaybetmediği sürece yeni bir boğa trendi başlatması bekleniyor.

RACA İçin Son Durum Ne?

Yayın saati itibariyle 0.00040 dolar seviyelerinden işlem gören RACA, Bloktopia gibi kritik bir destek seviyesinde konumlanıyor.

İlerleyen günlerde 0.00030 dolar desteğini kaybetmesi halinde sert bir çöküş yaşayabilecek olan Radio Raca, bu destek seviyesinde tutunması halinde ise yukarı yönlü hareketler sergileyebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, kısa bir…

14.02.2024 - 20:07

SICAK GELİŞME: Genesis, 1.3 Milyar Dolarlık Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) Satışı İçin İzin Aldı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD Federal Mahkemesi, Genesis isimli iflas etmiş kripto şirketinin 1.3…

14.02.2024 - 19:17