Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) S2F Modelinin Mucidi Yanıtladı: Bitcoin’in Nefesi Kesildi mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 64.854 dolar seviyesine çıkmasından beri durgun seyrediyor. Önce sert bir düşüş yaşayan lider kripto para birimi, bunun devamında ise 55.000 dolar ila 58.000 dolar seviyeleri arasında konsolide oldu.

Bitcoin’in S2F modelinin arkasındaki anonim isim PlanB ise Bitcoin’in bu seviyeden kurtulup kurtulamayacağı sorusunu yanıtladı. PlanB, lider kripto para biriminin aslında şu an için ikinci boğa rallisine hazırlandığını belirtti.

Bitcoin Rallisinin İkinci Ayağı Başlıyor

Ünlü kripto para analisti, “Bitcoin boğa piyasasının ikinci ayağının başladığını görmek için sabırsızlanıyorum” ifadesini kullanarak rallinin yakın olduğuna işaret etti. Analistin hazırladığı modele bakıldığında ise Bitcoin’in ikinci ayakta 100.000 dolar seviyesini hedeflediği görülüyor.

Birçok uzman isim ve analist de Bitcoin için yıl sonunda 100.000 dolar ve üstü bir hedef görmeyi bekliyor. Ünlü analist Peter Brandt, BTC’nin dördüncü parabolik yükselişine başladığını ve yıl sonu hedefinin 200.000 dolar ve üzeri olduğunu vurgulamıştı. Öte yandan Fundstrat Global Advisors ise Ethereum fiyatının yıl sonunda 10.000 doları görebileceğini belirtti.

ETH’nin bunu görmesi için 3 kat yükseliş elde etmesi gerekiyor ve BTC’nin de buna bağlı yükselişi düşünüldüğünde, 150.000 dolar mümkün gözüküyor. Böyle bir yükselişte ise an itibarıyla 2,4 trilyon doları zorlayan kripto para piyasasının toplam değeri, rahatlıkla 5 trilyon doları geçebilir.

Bitcoin’in yükselişinde ise bazı altcoinlerin ezilmesine kesin gözle bakılıyor. Yatırımlarımızı BTC’nin her iki yöndeki hareketlerine göre değerlendirmemiz gerekiyor. BTC’nin düşüş yaşadığı anlarda altcoinlerin nasıl düştüğü iyi bilinmekte ve bu durumun tersi olan  Bitcoin’in ani yükseliş durumlarında da portföyümüzü stop limit emirleri kullanarak korumaya devam etmeliyiz.

En Son Yazılar

Bitcoin Son Dakikalarda 45 Bin Doları Aştı! BTC’de Yeni Hedef Kaç Dolar?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin hakimiyet kurduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

08.02.2024 - 17:17

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa…

08.02.2024 - 16:20

Terra Kurucusu Do Kwon, ABD’ye İade Edilmeyecek! İşte LUNA ve LUNC’un Tepkisi..

Birkaç sene önceye kadar kripto para sektörünün en büyük projelerinden Terra Luna'nın kurucusu olan Do…

08.02.2024 - 15:11

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle MultiversX (EGLD) isimli altcoin'deki ağ yükseltmesini destekleyeceğini…

08.02.2024 - 13:58

Bu Popüler Altcoin Ethereum Layer 2 Ağını Duyurdu, “Pump and Dump” Yaşandı!

Kripto para sektörünün önemli DeFi projelerinden bir tanesi olan Frax Share (FXS), bugün itibariyle Ethereum…

08.02.2024 - 13:25

Crypto Capo: Bitcoin (BTC) Eninde Sonunda Bu Seviyeye Yükselecek ve Altcoin’ler Uçuşa Geçecek!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

08.02.2024 - 12:48