Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) mi? Amazon Hissesi mi?

Scaramucci, Bitcoin’deki fiyat artışının uzun süre daha devam edeceğini ve inanılmaz değerlere çıkacağını söylüyor. BTC’nin son günlerde 60 bin dolar seviyelerinden işlem görmesi ve piyasa değerinin uzun süredir 1 trilyon dolar üzerinde olması önemli bir kriter olarak görünmekte.

Scaramucci, BTC performansını Jeff Bezos’un sahip olduğu amazon hisselerine benzetiyor. Ayrıca BTC’nin altından çok daha iyi olacağına olan inancının artık iki kat daha arttığını da belirtti.

SkyBridge Capital geçtiğimiz yıl Bitcoin fonu başlatma planlarını olduğunu duyurmuştu. Bu duyurudan sonra kurucu Anthony Scaramucci, her fırsatta kripto para birimleri hakkında olumlu görüş bildirmeye başladı. Son olarak da BTC’nin benimsenme hızının oldukça yüksek olduğunu söyleyerek, piyasa değeri olarak en büyük dördüncü şirket olan Amazon’un hisse senedi ile karşılaştırdı.

Scaramucci karşılaştırma için şunları söyledi:

“Bitcoin ortaya çıkalı 12 yıl oldu. Çıkış tarihi olan 2009’da Amazon hissesi alsaydınız, şuan itibariyle paranız 64 kat değerlenirdi. BTC’nin önümüzdeki 12 yıl içinde Amazon hisse senedinde ki 64x’lik artışı takip ederse, 1 BTC’nin fiyatının 3.7 milyon dolara çıkacağını söylemekte fayda var. Bu inanılmaz ve sansasyonel fiyata ulaşabilirse, BTC’nin piyasa değeri 72 trilyon doların üzerinde olacak.”

En büyük kripto para birimi olan BTC’nin Ekim 2020’den bu zamana kadar altı kat büyüdüğünü ve piyasa değerinin 1 trilyon dolar üstüne kalıcı olarak çıktığını düşünülüyor. Buna rağmen BTC’nin inanılmaz boğa koşusunun bitmesi çok uzak ihtimal olarak değerlendiriliyor.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Bitcoin ve Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı! İşte Son Veriler..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

07.02.2024 - 11:30

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde…

07.02.2024 - 10:53

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07