Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) Bugün Akümüle Oldu! Peki Ya Altcoin’ler?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe yatay hareketlerin hakim olduğu görülüyor. Volatil bir yükseliş veya düşüş yaşamayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 28.800 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam etmekte.

Bitcoin son 24 saat özelinde yüzde 1’e yakın bir düşüş yaşarken, BTC dominans tablosu da yükseliş yaşamış durumda. Bu senaryo yine altcoin‘leri etkiledi.

Dip seviyelerde mücadele eden altcoin’ler, bu yaşanan hareketler doğrultusunda bugünde düşüş yaşadı. Birçok kripto yatırımcısı yeni bir altcoin rallisi bekliyor olsa da, BTC dominans tablosu altcoin sezonunun başlamasına fırsat vermiyor.

Bugün İtibariyle Hangi Altcoin’ler Daha Çok Düştü!

Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) daha çok yatay hareketler sergilemesi bugün özelinde altcoin’lerde bir çöküş getirmemiş olsa da, yine de satıcıların piyasaya hakim olduğu görülüyor.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre ilk 500 kripto para birimi içerisindeki birçok ürün bugün özelinde yüzde 3-10 aralığında bir düşüş yaşadı.

Uzaktan bakıldığında bu düşüş yüzdeleri çok büyük gibi gözükmüyor olsa da, dip seviyelerde mücadele veren altcoin’lerin yatırımcıları, bu hareketlerden yoğun bir şekilde etkileniyor.

İlerleyen süreçte BTC dominans tablosu direnişi bırakıp düşüşe geçmesi halinde, altcoin’lerde bir yükseliş döngüsü başlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Ripple (XRP) Bu Kripto Platformunu Satın Aldı! İşte Ayrıntılar..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), New York…

13.02.2024 - 18:09

FTX, Ethereum (ETH) ve Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Batık kripto para borsası FTX, geçtiğimiz dönemde mahkemeden portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme izni almıştı.…

13.02.2024 - 16:59

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda finans piyasalarının gündeminde…

13.02.2024 - 16:30

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

13.02.2024 - 15:19

Bitcoin’de (BTC) ABD Enflasyon Verileri Bekleniyor! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle gözler ABD enflasyon verilerine çevrilmiş durumda. ABD Tüketici Fiyat Endeksi…

13.02.2024 - 14:05

Bir Kripto Balinası Borç Alıp Ethereum (ETH) Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

13.02.2024 - 13:05