Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) Biraz Yükseldi, Ayılar Hemen Harekete Geçti!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son saatlerde toparlanmaya başlamış olsa da, on-chain tarafında kritik veriler gelmeye devam ediyor. Bu veriler ilerleyen süreçte BTC’de düşüş getirebilir.

Bitcoin’in 18.500 dolardan 19.500 dolara yaşadığı yükselişlerinde ayılar rahatsız olacak ki, son saatlerde dikkat çekici hamleler gerçekleştiriyorlar.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan CryptoQuant’ın aktardıklarına göre, son saatlerde ayılar spot ve türev borsalara devasa miktarda BTC gönderimi gerçekleştirmekte.

Bu aktarımlarla satış yapacağı tahmin edilen ayılar, ilerleyen saatlerde lider kripto para biriminin tekrardan değer kaybetmesine sebebiyet verebilir gibi gözükmekte.

Bitcoin (BTC) Üzerindeki Short Pozisyonlar Artmaya Başladı!

Bitcoin’in ufak bir yükseliş hareketinde dahi hızlı bir şekilde aksiyon alan ayılar, borsalara aktardığı BTC haricinde kaldıraçlı bir şekilde short pozisyonda açtıkları gözlenmekte.

Lider kripto para biriminin kritik direnç seviyesi olan 19.500 doları aşmaması için mücadele veren ayılar, ilerleyen saatlerde boğaların tekrardan piyasaya geri dönmesiyle birlikte likit olmaya başlayabilir.

Her ne kadar bir yükseliş hareketinin başlamış olmasına rağmen kripto para sektörünün kontrolünün halen ayılarda olduğunu unutmamak gerek.

Bitcoin’de (BTC) ilerleyen saatlerde yeni bir çöküşün başlaması için kritik hamleler yapan ayılar, tekrardan bu isteklerinde başarılı olabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30