Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) 23 Bin Doların Üzerinde Kalabilecek mi? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) üzerinde halen olumlu bir havanın olduğu gözlenmekte. Son 3 haftada olduğu gibi son saatlerde tekrardan yükselişe geçen Bitcoin, yatırımcıların heyecanlanmasını sağlamış durumda.

Her ne kadar Bitcoin yükseliş yaşıyor olsa da, altcoin‘ler halen beklenen yükselişleri yaşayamamış durumda. Bu yükselişlerin yaşanması için BTC dominans tablosunda düşüşlerin meydana gelmesi gerekmekte.

Son saatlerde ise Bitcoin’in düşen trendine retestini tamamlamasının ardından 23 bin dolar psikolojik sınırı tekrardan aşmayı başardığı görüldü. Yeni haftaya da yükseliş ile başlayan BTC, ilerleyen saatlerde sektördeki alım iştahının tekrardan alevlenmesini sağlayabilir.

Altcoin’lerdeki rallinin büyümesi ve yükseliş trendinin perçinlenmesi için son zirve noktası olan 23.382 doları aşması gereken BTC, bu direncin aşılması halinde 25 bin dolar seviyelerine ulaşabilir.

Kripto para yorumcuları Bitcoin’in 25 bin dolar dolar direncini aşmasını çok zor olarak görüyor. Bu seviyeye gelecek yükselişin ardından bir düzeltme trendi başlatması beklenen BTC, sürecin ilerlemesiyle 25 bin doları da aşacaktır.

Bitcoin’in son 1 yıl içerisinde yaşadığı düşüşleri göz önüne koyarsak bu yükseliş trendinin 23 bin dolar seviyelerinde son bulması çok mümkün gibi gözükmemekte.

Olası düzeltme hareketleri ile birlikte en kötü ihtimalle 30 bin dolar seviyelerini hedefleyebilecek olan BTC, bu direnci aşması durumunda ise çok daha sert yükselişler yaşayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30