Borsa

Bitcoin Borsası FTX’in CEO’su, Elon Musk İle Birlikte Twitter’ı Satın Alabilir!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan FTX, son dönemlerde satın alımlarını hızlandırmış durumda. Dünyada yaşanan büyük ayı sezonunu değerlendiren popüler borsa, şimdi ise gözünü Twitter‘a çevirdi.

En zengin iş insanlarından bir tanesi olan Tesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz dönemlerde devasa sosyal medya devi Twitter satın almak için girişimlerde bulunmuştu.

Bu girişimleri Twitter’da yer alan botların sayısının çok yüksek olmasından mütevellit askıya alan Elon Musk, konu ile ilgili son dönemlerde yeni bir açıklama yapmadı.

Sam Bankman-Fried’in danışmanı, Musk’ın sosyal medya şirketiyle yaptığı mahkeme savaşı sırasında yayınlanan bir dizi özel metne göre, SBF’nin Twitter’ı satın almakla “potansiyel olarak ilgilendiğini” söyledi.

Bloomberg Milyarder Endeksi’ne göre, Sam Bankman-Fried’in  9.44 milyar dolar değerinde bir servete sahip olduğu biliniyor. Yapılan araştırmalara göre gerçek servetin ise yaklaşık 24 milyar dolar değerinde olduğu iddia edilmekte.

Bu servetin 8 milyar ila 15 milyar dolar arasındaki bir kısmını Twitter’ı satın almak için Elon Musk’a verebilecek olan SBF, sektörün benimsenmesi için kritik bir adım atabilir.

Bir kripto para borsasının Twitter’ın ortaklarından bir tanesi olması ise kripto para birimlerinin entegrasyonunu kolaylaştırabilir gibi gözüküyor.

Her ne kadar şimdilik resmi ve somut bir girişim olmasa da, ilerleyen süreçte bu satın alım dijital varlıkların yükseliş yaşamasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00