Borsa

Bitcoin Borsası Binance’in Duyurusu, Bu Altcoin’in Fiyatını Zıplattı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün itibariyle web sitesi üzerinden yeni bir duyuru paylaştı. Geçtiğimiz günlerde çöküş yaşayan Terra ekosistemi hakkında paylaşılan bu duyuru yatırımcıların dikkatini çekti.

Saldırı öncesi veya saldırı sonrası LUNC ve USTC satın alanlara LUNA airdropu gerçekleştiren Binance, konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“Binance, anlık görüntü zamanlamalarında Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) sahibi olan uygun kullanıcılara Terra (LUNA) airdrop dağıtımının ikinci turunu tamamladı.”

“Kullanıcılar , Kullanıcı Merkezi’ndeki Dağıtım sayfası aracılığıyla bu jetonların Spot Cüzdanlarına alındığını onaylayabilir .”

Kripto para sektöründeki en büyük facialardan bir tanesi olan Terra Luna çöküşü, birçok yatırımcının tüm kripto varlıklarını kaybetmesine sebebiyet verdi.

Her ne kadar Terra yatırımcılarına airdroplar yapılıyor olsa da, yatırımcılarının zararlarının asla karşılanamayacağı görülebilmekte.

Bugün itibariyle ise Binance’in bu duyurusunun ardından TerraClassic‘in (LUNC) yükselişe geçtiği gözlemlendi. Kısa bir süre içerisinde yüzde 10 oranında değer kazanan LUNC, tekrardan yatırımcıların dikkatini üzerine çekmiş durumda.

Yatırımcılar her ne kadar LUNC’un ilerleyen yıllarda 1 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyor olsa da, bu kadar büyük bir arz ile böyle bir yükselişin yaşanma ihtimali çok düşük gibi gözükmekte.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22