Altcoin

Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin, Bugün Değerini 2’ye Katladı!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe her ne kadar alıcılar baskın olsa da, devasa bir rallinin yaşanmadığı görülüyor. Çin merkezli altcoin‘ler başta olmak üzere bazı ürünler ciddi sıçramalar yapsa da, genel olarak sektör Bitcoin‘in 25 bin dolar direncini aşmasını bekliyor.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de de listelenmiş olan Bella Protocol (BEL), bugün itibariyle piyasadan ayrışmayı başaran altcoin’ler arasında yerini almış durumda.

Son 24 saat içerisinde balina satın alımları ile birlikte 0.66 dolar seviyelerinden 1.33 dolara kadar yükseliş yaşayan BEL, yüzde 100 oranında değer kazanmayı başardı.

BEL her ne kadar bugün itibariyle değerini 2’ye katlamayı başarmış olsa da, son zirve noktasından yüzde 20’lik bir düşüş yaşadı. BEL’de yaşanan yükselişlerin ana sebebinin ise balina satın alımları olduğu görülüyor.

Bir duyuru veya haber ile yükselişin yanı sıra ciddi miktarda yapılan satın alımlar, kripto fenomenlerinin shillemesi ve ürün üzerinde oluşturulan FOMO, BEL’in değerine değer katmasını sağladı.

Önümüzdeki süreçte her ne kadar Bitcoin’deki yükselişlerin devam etmesi beklense de, BEL gibi çok sert yükseliş yaşamış ürünlerin fiyat hareketlerini tahmin etmenin imkansız olduğunu unutmamak gerek.

Okurlarımızın BEL isimli üründe yaşanabilecek olası volatil hareketlere karşılık zarar etmemeleri için kripto yatırımlarına stop koyarak risklerini minimalize etmeleri önerilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33