Borsa

Bitcoin Borsası Binance’de, Bu Altcoin’in Ön Satışı Başladı! Nasıl Alabiliriz?

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, sektörü yönlendirmeye devam ediyor. FTX borsasının iflas etmesinin ardından çok daha güçlü bir konuma ulaşan popüler borsa, yatırımcıların dikkatini çekmekte.

Son süreçte Binance coin’in (BNB) yukarı yönlü hareketler sergilediği görüldü. Hooked Protocol (HOOK) ön satışı için cüzdanlarda BNB bulundurulması, popüler altcoin’in değer kazanmasını sağlamış durumda.

Bugün itibariyle ise Hooked Protocol (HOOK) satışının başladığı görülüyor. 5 saat boyunca açık olacak bu ön satış hakkında popüler borsa şu duyuru metnini paylaştı:

“Binance Launchpad’de Hooked Protocol (HOOK) token satışı için abonelikler şimdi açıldı ve beş saat boyunca açık kalacak. Kullanıcılar uygunluklarını kontrol edebilir ve son yedi günlük ortalama BNB varlıklarına göre BNB’lerini Hooked Protokol (HOOK) token satışı için taahhüt edebilir. HOOK token satışı için BNB oranı aşağıdaki bilgileri kontrol edin.”

“Kullanıcıların abonelik süresi boyunca herhangi bir zamanda BNB’lerini taahhüt edebileceklerini ve hesaplama kurallarına göre Launchpad tahsisini alma konusunda adil bir şansa sahip olabileceklerini lütfen unutmayın.”

“Abonelik tamamlandıktan sonra Binance, hooked Protokolü (HOOK) listeleyecek ve 2022-12-01 17:30’da (tsi) HOOK/BTC, HOOK/USDT, HOOK/BUSD ve HOOK/BNB ticaret çiftlerini alım satıma açacaktır.”

Şuan itibariyle 1 HOOK’un ön satış değerini 0.1 dolar olarak belirleyen Binance, sadece son 1 hafta içerisinde BNB tutan yatırımcıların bu token satışına katılabileceklerini vurgulamakta.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28