Metaverse

Bitcoin Borsası Binance İle CEEK VR’ın Yakınlığı Dikkat Çekiyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, “Binance Blockchain Week” ismi ile yeni bir etkinlik başlattı. Paris’te gerçekleşecek olan bu organizasyona katılımlar her ne kadar son bulsa da, sosyal medyada bu etkinliği gündeme getirecek adımlar atılıyor.

Instagram üzerinde bir filtre oluşturan popüler borsa, bu filtre ile fotoğraf paylaşan bazı kullanıcılarına para ödülleri dağıtacaklarını söylüyor.

Popüler metaverse projesi CEEK VR ise Binance’in bu tweet’ini alıntılayarak yeni bir tweet paylaştı. CEEK VR evreni üzerinde Binance için bir bölge oluşturan popüler proje, başarılı kripto para borsasına göndermeler yapmaya devam etmekte.

Binance, CEEK VR’ı Listeleyecek mi?

Her ne kadar CEEK VR cephesi Binance’e göndermeler yapıyor olsa da, şimdilik somut bir geri dönüş alamamış durumda. Somut geri dönüş olmasa da, Binance CEO’su CZ’nin de her geçen gün metaverse projelerine ilgisinin arttığı su götürmez bir gerçek.

“Berkant” isimli bir kullanıcının metaverse üzerinde Binance için bir ofis modelleme videosu paylaşmasına Binance CEO’su CZ’nin şu yanıtı vermesi dikkat çekti:

“Burası benim ofisimden çok daha iyi…”

Videoda yer alan tasarımı, kendi ofisi ile kıyaslayan CZ, metaverse projelerine ısınmaya başlamış olabilir gibi gözükmekte.

İlerleyen süreçte popüler borsanın bu yönde adımlar atması halinde ilk tercilerinin Binance NFT’nin resmi olarak ofis açtığı Bloktopia (BLOK) ve BSC ağında en çok işlem gören altcoin’lerden olan CEEK VR ve RadioCaca (RACA) olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22