Borsa

Bitcoin Boğası CZ: Bu Maddelere Uyan Altcoin’ler, Binance’de Listelenebilir!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto piyasasına yön vermeye devam ediyor. Binance’in listelediği altcoin’ler devasa miktarda yükselişler yaşarken, delist ettiği ürünler ise resmen çöküş yaşamakta.

Birçok proje Binance’de listelenmek için büyük çabalar gösteriyor. Binance’in listeleme kurallarının çok katı olması ve dönem dönem piyasa hype’ına dayanması, birçok projenin Binance’e girememesine neden olmakta.

Bugün itibariyle Binance CEO’su CZ altcoin listelemeleri hakkında Twitter’daki bir canlı yayında konuşma gerçekleştirdi. Başarılı yöneticinin söyledikleri, yatırımcıların dikkatini çekti.

Soru cevap yayınında listelemeler ile ilgili gelen sorulara cevap veren CZ, sektörün gündeminde yer aldı. Çin merkezli bir kripto gazetesi olan Wu Blockchain, konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Binance CEO’su CZ, AMA’daki listelemeye yönelik sorulan sorulara, yönergelerle cevap verdi:”

“CZ, gerçek kullanıcıları olan projelerin listelenmesini umuyor. Binance kullanıcıları olmayan projeleri listelemek istemiyor. Başarılı yönetici projenin Binance üzerinde listelenmesine odaklanmaktansa kendi ürünleri üzerinde çalışmasını umuyor.”

“Changpeng Zhao, eğer proje çok fazla kullanıcıya sahip değilse, ürünü, ekibi, geçmişi gibi detayları dikkate almak gerektiğini belirtiyor.”

Binance CEO’su ünlü ekipleri ve büyük bir topluluğu olan ürünlerin Binance’de listelenmesinin daha kolay olduğunu söylüyor. Önümüzdeki süreçte Binance’de hangi projeler listelenecek? merak konusu..

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Popüler Altcoin’lerde Kilit Açılımları Olacak!

Kripto para yatırımcıları, altcoin'lerdeki kilit açılımlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Kilit açılımlarının kripto varlıkların…

18.02.2024 - 21:33

Dev Kripto Balinası, Bitcoin (BTC) Satışı Yapıyor! İşte Son Veriler..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ortalama 1.5 senedir düzenli bir şekilde yükseliş yaşıyor. BTC'deki…

18.02.2024 - 20:17

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Haftaya Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle ABD'den gelen enflasyon…

18.02.2024 - 19:00

Bir Tüccar 137 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 176 Bin Dolar Kazandı!

Sert yükselişler ve düşüşler kripto para sektörünün doğasında bulunuyor. Bu piyasadaki volatilite birçok yatırımcının zengin…

18.02.2024 - 18:11

Crypto Kemal’in Ninjaları, Yatırımcısına Yüklü Kazanç Getirdi! İşte Son Durum..

Kripto Türkiye'nin en büyük NFT koleksiyonu olan Ninja Squad, bugün itibariyle NFT gündemine oturmuş durumda.…

18.02.2024 - 16:23

Lazarus Hack Grubu, Çaldıkları Bitcoin ve Altcoin’leri Hangi Platformda Aklıyor?

Başarılı bir analitik şirketi olan Chainalytics yıllık raporunda, Kuzey Koreli Lazarus Hack grubundaki bilgisayar korsanlarının…

18.02.2024 - 15:46