Altcoin

Binance’de Listelenen Bonfida (FIDA) Rekor Yükseldi!

Dünyanın en büyük kripto alım satım platformu Binance, geçtiğimiz günlerde Bonfida’nın (FIDA) Binance borsasında listelendiğini duyurdu. Binance, FIDA/BTC, FIDA/BNB, FIDA/USDT ve FIDA/BUSD işlem çiftleri için alım satım ticaretini kullanıcıları için aktif hale getirdiğini duyurdu. Binance borsasına girmesiyle güçlü bir yükseliş sergileyen FIDA dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı görülüyor.

Bir çok yatırımcının listeleme ile birlikte öğrendiği bu coin, akıllara Bonfida kripto parası nedir? sorusunu akıllara getirdi. Biz de okuyucularımız için bu sorunun cevabını aradık.

Bonfida, Solana (SOL), Serum (SRM) ve Serum DEX’te sürekli aktif olarak büyüyen kullanıcı tabanındaki boşluğu doldurmak amacı ile geliştirilmiş bir proje durumunda. Bu proje ile Solana ekosistemine ilk solana veri analitiği hizmeti geitirilmişti. Ayrıca Bonfida, Ethereum blok zinciri üzerinde kurulu olan DeFi protokollerini artırmak için tek merkezli bir çözüm getirmeyi hedefliyor.

Bonfida API şu anda, kripto para piyasasındaki en büyük piyasa yapıcıları tarafından kullanılıyor. Ve her hafta kullanım oranının artmasına paralel olarak %25’luk bir artış gösteriyor.

Binance borsaasının listelemesinin hemen ardından %30’a yakın bi ivmelenme kaydeden FIDA, bu seviyesini koruyarak rekor seviyesinde güç toplamaya devam ediyor. Alıştığımız üzere, Binance gibi büyük borsalarda listelenen tokenler inanılmaz rekorların ardından başlangıç noktalarına geri dönerdi. FIDA coin, aşağıdaki grafiğe bakıldığında rekor seviyesini koruyarak doğru bir proje olduğunu göstermiş oldu.

Kaynak Tradingview’den alınmıştır. 1 saatlik FIDA / USDT grafiğidir.

Bonfida, son dönemlerde DeFi ve NFT projelrinin popüler hale getirdiği, Solana (SOL) ekosisteminde oluşturulmuş bir DeFi projesi. FIDA kripto jetonu, kullanım olarak pratik çözümler üreten bir para olma özelliği taşımakta. Ücret indirimler bahis ödülleri ve birçok alanda kullanım olanağı sunuyor.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Dogecoin Aşığı Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin 3 Katlık Artış Yaşadı!

Kripto para sektöründe son günlerde boğa trendi alevlenmiş gibi gözüküyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in…

09.02.2024 - 23:55

Santiment Yeni Bitcoin, ETH ve XRP Raporunu Paylaştı! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik saatler devam ediyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

09.02.2024 - 23:09

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Delist Etme Kararı Aldı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası Coinbase, Status (SNT) isimli altcoin'i delist…

09.02.2024 - 22:09

Bitcoin (BTC) 48 Bin Dolara Ulaştı, 40 Bin Ayı Likit Edildi!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle volatil artışlar yaşıyor. BTC son dakikalardaki artışları…

09.02.2024 - 21:49

Binance CEO’su Teng: “Bitcoin’in (BTC) Yükselişleri Devam Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Richard Teng, kısa bir süre önce resmi…

09.02.2024 - 20:59

Dev Kripto Balinası, Bitcoin Yükselirken Bu Şaka Altcoin’ini Topluyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) yükselişleri ile birlikte sektördeki FOMO'da alevlenmeye başlamış durumda. Her…

09.02.2024 - 19:30