Altcoin

Binance US, Ripple (XRP) Airdrop’unu Onayladı!

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto borsası Binance’nin, ABD temsilcisi Binance US’ın CEO’su değişmesiyle çok önemli kararlar gelmeye başladı. Binace US’ın yeni CEO’su Brian Shroder, elinde Ripple (XRP) tutan kullanıcılara dağıtılacak olan bir airdrop hakkında kararı verdi.

CEO elinde XRP bulunduranlara dağıtılmak üzere Flare’nin yerel tokeni olan Songbird (SGB) airdrop programına destek vereceklerini açıkladı.

Binance US’dan Ripple (XRP) yatırımcılarına jest

Ağustos ayında istifa eden eski Binance US CEO’su, Brian Brooks’un yerine gelen Brian Shroder, eylül ayı başlarında CEO’luk koltuğunu devralmıştı. Shroder geçtiğimiz saatlerde attığı bir twit ile Binance US’ın, Songbird (SGB) destekleyeceğini belirtti.

CEO, ayrıca bu adımın XRP yatırımcıları açısından olumlu bir haber olarak değerlendirdi. Global Binance borsası bu airdrop programını ekim ayı sonunda açıklamıştı. Shroder paylaştığı twitte şu açıklamalarda bulundu:

”Songbird (SGB) kripto para topluluğuna ilk önce müşteri olmaya söz verdim. Ben sizin taleplerinizi duydum ve aynı fikirde olduğumu belirtmek istiyorum.

Benden önceki yönetimin verdiği kararı geri alıyorum. Binance US olarak, yapılacak en doğru şeyin Songbird (SGB) airdrop’unu desteklemek olduğuna inanıyoruz.”

Yeni CEO, müşteri hizmetlerine ve yatırımcıların taleplerine daha iyi cevap vermek için de açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Binance US platformunun bu saatten sonra daha çok müşteri odaklı bir strateji benimseyeceğini ve bu doğrultuda net ve şeffaf adımlar atmaya gayret edeceklerini belirtiyor.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22